Αρχική Videos ΗΠΑ: Στέλνουν την κυβέρνηση στα δικαστήρια για τις υποχρεωτικότητες

ΗΠΑ: Στέλνουν την κυβέρνηση στα δικαστήρια για τις υποχρεωτικότητες

0
Dodekanisos

Αγωγή κατά του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ κατέθεσαν μέλη των υπηρεσιών και από τους πέντε κλάδους του στρατού καθώς και Ομοσπονδιακοί υπάλληλοι! Η αγωγή αφορά στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού. Έχει κατατεθεί από το Χριστιανικό γραφείο Liberty Counsel. Το κύριο σκεπτικό είναι ότι παραβιάζονται οι θρησκευτικές πεποιθήσεις οι οποίες αντιτίθενται στους εμβολιασμούς. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, πρόκειται για 24 ενάγοντες. Η αγωγή που κατατέθηκε στο Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ για τη Μέση Περιφέρεια της Φλόριντα, αναφέρει ως κατηγορούμενους τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, τον Υπουργό Άμυνας Λόιντ Όστιν και τον Υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας Αλεχάντρο Μαγιόρκα. Οι ενάγοντες ζητούν από το δικαστήριο να αποτρέψει την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού. Και να αποτρέψει το Πεντάγωνο από την επιβολή αυτών των εντολών.

Ο Μπαϊντεν με εκτελεστικό διάταγμα που εξέδωσε στις 9 Σεπτεμβρίου απαιτεί σχεδόν απ’ όλους τους Ομοσπονδιακούς υπάλληλους να κάνουν το εμβόλιο προκειμένου να μπορούν να συνεχίσουν να εργάζονται. Οι πολιτικοί ομοσπονδιακοί υπάλληλοι έχουν προθεσμία έως τις 22 Νοεμβρίου για να εμβολιαστούν πλήρως.

Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ και το Σώμα Πεζοναυτών (ενεργά μέλη) έχουν προθεσμία έως τις 28 Νοεμβρίου. Τα εφεδρικά μέλη έχουν προθεσμία έως τις 28 Δεκεμβρίου. Για τον Αμερικανικό Στρατό και την Πολεμική Αεροπορία, οι προθεσμίες για τα ενεργά μέλη είναι 15 Δεκεμβρίου και 2 Νοεμβρίου, αντίστοιχα. Οι προθεσμίες για τα μέλη της Εθνικής Φρουράς και των Εφέδρων είναι 30 Ιουνίου 2022 , και 2 Δεκεμβρίου 2021, αντίστοιχα. Τα μέλη των υπηρεσιών ακτοφυλακής των ΗΠΑ έχουν προθεσμία έως τις 22 Νοεμβρίου.

«Η διοίκηση του Μπάιντεν δεν έχει καμία εξουσιοδότηση να απαιτεί τον εμβολιασμοί για τον στρατό ή τους Ομοσπονδιακούς υπαλλήλους. Ούτε μπορεί να προσποιείται ότι ο ομοσπονδιακός νόμος για την αποκατάσταση της θρησκευτικής ελευθερίας και η πρώτη τροπολογία δεν ισχύουν για τις παράνομες εντολές της». Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο ιδρυτής και πρόεδρος της Liberty Counsel Mat Staver. Και συνέχισε: «Ο Γενικός Διοικητής πρέπει να σταματήσει αυτή την επαίσχυντη μεταχείριση και κακοποίηση των γενναίων στρατιωτικών ηρώων μας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments