Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Ασταμάτητη η Ρόδος που ανακοίνωσε και Σταματελόπουλο

Ασταμάτητη η Ρόδος που ανακοίνωσε και Σταματελόπουλο

0
Ο Απόστολος Σταματελόπουλος με την φανέλα της Western United. Από την νέα χρονιά θα είναι μέλος της Ρόδου. Φωτογραφία: newcastleherald
Dodekanisos

Η Ρόδος συνεχίζει το μεταγραφικό της σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Απόστολου Σταματελόπουλου.

Με γοργούς ρυθμούς προχωράει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Ρόδου ενόψει της σεζόν 2021-2022. Oι «πράσινοι» έχοντας τον Σωτήρη Αντωνίου στην άκρη του πάγκου, θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Super League 2. Πριν από λίγο τα «ελάφια» υπέγραψαν τον ομογενή ποδοσφαιριστή Απόστολο Σταματελόπουλο. Πρόκειται για το έβδομο μεταγραφικό απόκτημα της Ρόδου, η οποία συνεχίζει ακάθεκτη στις μεταγραφές. 

Αν μη τι άλλο, η διοίκηση της Ρόδου φαίνεται πως δίνει τόπο στα νιάτα, καθώς ο Σταματελόπουλος είναι μόλις 22 ετών. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως επιθετικός. Την περσινή χρονιά ο νεαρός επιθετικός αγωνίστηκε στην Αυστραλία για λογαριασμό της Newcastle United Jets. Συνολικά στην καριέρα του στην Αυστραλία μέτρησε 42 συμμετοχές με επτά γκολ και τρεις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. 

Υπενθυμίζουμε, πως μέχρι στιγμής τα «ελάφια» έχουν δώσει τα χέρια με επτά ποδοσφαιριστές. Πρώτος έσυρε τον χορό ο Θανάσης Παπάζογλου και ακολούθησαν, οι Saado Abdel Salam Fouflia, Ilya Markovskyi, Martin Chavez, Χρήστος Ρέτσος και ο Ιορδάνης Αδαμάκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ρόδος

Η ΠΑΕ Ρόδος ανακοινώνει την απόκτηση του Απόστολου Σταματελόπουλου.
 
Ο Απόστολος γεννήθηκε στην Αυστραλία (9 Απριλίου 1999), με Ελληνική καταγωγή. Μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν για την Western United. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Adelaide. Στις 22 Σεπτεμβρίου 2017, υπέγραψε 2ετές συμβόλαιο υποτροφίας με την Adelaide United. Έχει περάσει και από την Western United FC.
 
Στις 20 Μαρτίου 2019, ανακοινώθηκε πως υπέγραψε συμβόλαιο με το νέο σύλλογο της A’ Εθνικής, την Newcastle United Jets. Έχει αγωνιστεί στην Εθνική Ελπίδων της Αυστραλίας.
Αγωνίστηκε σε 39 παιχνίδια στην A’ Εθνική κατηγορία της Αυστραλίας σημειώνοντας και 7 τέρματα. Ο Σταματελόπουλος αναμένεται στη Ρόδο για να ενταχθεί κανονικά στην ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου, έχοντας ήδη υπογράψει το συμβόλαιο του.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments