Αρχική Αθλητικά νέα Υπερυπολογιστής προέβλεψε την Μάντσεστερ Σίτι ξανά για πρωταθλήτρια

Υπερυπολογιστής προέβλεψε την Μάντσεστερ Σίτι ξανά για πρωταθλήτρια

0
Φωτογραφία: sportbible.com
Dodekanisos

Η Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να κάνει back-to-back κατακτήσεις στην Premier League, όπως προέβλεψε ένας υπερυπολογιστής. 

Αναμονή τέλος. Το κατά πολλούς κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου δηλαδή η Premier League της Αγγλίας, αναμένεται να επιστρέψει στις 13 Αυγούστου! Σε μόλις 11 ημέρες θα αρχίσει η πρώτη αγωνιστική με την σέντρα στον αγώνα Μπρέντφορντ-Άρσεναλ. 

Σέντρα σε 11 ημέρες

Το φετινό πρωτάθλημα αναμένεται ακόμα πιο συναρπαστικό. Ειδικά από την στιγμή που ενώ θα βλέπουμε μπάλα το παράθυρο των μεταγραφών θα είναι ανοικτό. Μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου. Ήδη αρκετές κινήσεις έχουν κάνει κρότο. Έμι Μπουεντία και Λέον Μπέιλι στην Άστον Βίλα, Σάντσο και Βαράν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μίλοτ Ρασίκα στην Νόριτς, Μπράιαν Χιλ στην Τότεναμ, Φρανσίσκο Τρινκάο και Ζοζέ Σα στην Γουλβς είναι μερικές εξ αυτών. 

Θέλει να «ταράξει» τα νερά του Αγγλικού ποδοσφαίρου η Μάντσεστερ Σίτι

Φυσικά η εν ενεργεία πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν επαναπαύεται στις δάφνες της. Συγκεκριμένα κινείται σε δύο μέτωπα για να προχωρήσει δύο μεγάλες μεταγραφές. Η μία είναι ο Τζακ Γκρίλις από την Άστον Βίλα και η άλλη ο Χάρι Κέιν της Τότεναμ. Ο οποίος παρεμπιπτόντως δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση των «πετεινών». Και όχι ο Άγγλος επιθετικός δεν έχει κάποιον τραυματισμό, ούτε και νοσεί από κορονοϊό. 

Προβλέπει Μάντσεστερ Σίτι για πρωτάθλημα

Όπως είναι λογικό δεν αποτελεί έκπληξη που ένας υπερυπολογιστής στοιχηματικής εταιρείας στις προβλέψεις του, κατέταξε τους «πολίτες» στην πρώτη θέση. 

Κατά πως φαίνεται ο υπερυπολογιστής πιστεύει πως δύσκολα κάποια άλλη ομάδα θα κοντράρει την Μάντσεστερ Σίτι, οπότε την δίνει φαβορί. Για να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Η Τσέλσι μετά τον περσινό θρίαμβο στο Champions League (νίκησε την Σίτι), φαντάζει μία ομάδα που ίσως κάνει ζημιά στους πρωταθλητές Αγγλίας. Αλλά και πάλι θα φτάσει μέχρι την δεύτερη θέση. Από την άλλη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ δεν έχουν αλλάξει πάρα πολλά σε σχέση με πέρυσι. Οπότε θα μπουν στην τετράδα. Όσον αφορά τον υποβιβασμό ο υπερυπολογιστής θεωρεί πως δύσκολα θα την γλιτώσουν οι νεοφώτιστες Μπρέντφορντ, Γουότφορντ και Νόριτς. 

Αξίζει να σημειωθεί, πως αν οι προβλέψεις του υποβιβασμού όντως επιβεβαιωθούν ο υπεριπολογιστής θα γράψει ιστορία. Καθώς θα συμβεί για μόλις δεύτερη φορά στα χρονικά. Το 1998, Μπόλτον, Μπάρνσλεϊ και Κρίσταλ Πάλας, έτσι όπως προβιβάστηκαν έπεσαν και αμέσως.

Αυτές είναι οι προβλέψεις του υπερυπολογιστή για την Premier League της σεζόν 2021-2022

  1. Manchester City
  2. Chelsea
  3. Liverpool
  4. Manchester United
  5. Tottenham Hotspur
  6. Leicester City
  7. Arsenal
  8. Everton
  9. Leeds United
  10. West Ham
  11. Aston Villa
  12. Brighton
  13. Wolves
  14. Southampton
  15. Newcastle United
  16. Burnley
  17. Crystal Palace
  18. Brentford
  19. Watford
  20. Norwich City

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments