Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Πήρε και τον Ιορδάνη Αδαμάκη από την Καβάλα η Ρόδος

Πήρε και τον Ιορδάνη Αδαμάκη από την Καβάλα η Ρόδος

0
Dodekanisos
Την απόκτηση του 20χρονου ταλαντούχου νεαρού επιθετικού Ιορδάνη Αδαμάκη από την Καβάλα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ρόδος
 
Την έκτη της μεταγραφή σε διάστημα μόλις 48 ωρών ανακοίνωσε η Ρόδος. Τα «ελάφια» έδωσαν τα χέρια με τον 20χρονο τέως επιθετικό της Καβάλας Ιορδάνη Αδαμάκη. 
 
Ο Αδαμάκης την σεζόν 2020-2021 αγωνίστηκε με την φανέλα της Καβάλας. Σε 17 συμμετοχές σημείωσε τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα της Football League
 
Θυμίζουμε πως ο Ιορδάνης Αδαμάκης αποτελεί το έκτο κατά σειρά μεταγραφικό απόκτημα των «ελαφιών». Είχαν προηγηθεί οι Θανάσης Παπάζογλου, Saado Abdel Salam Fouflia, Ilya Markovskyi, Martin Chavez και ο Χρήστος Ρέτσος.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Ρόδου

Η ΠΑΕ Ρόδος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Ιορδάνη Αδαμάκη, την αποκάλυψη του Βορείου ομίλου της Football League. Όπου συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η Καβάλα να τερματίσει στην δεύτερη θέση.
 
Ο Ιορδάνης Αδαμάκης αποτελεί άλλον ένα ποδοσφαιριστή όπου αναμένεται ο προπονητής Σωτήρης Αντωνίου να στηριχτεί πάνω του για το χτίσιμο της νέας Ρόδου. Με μικρό μέσο όρο ηλικίας.
 
Την περσινή χρονιά ο Ιορδάνης αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια σημειώνοντας τέσσερα γκολ.
Είναι γεννημένος το 2000, αγωνίζεται σε όλες τις θέσης της επίθεσης και ξεκίνησε την καριέρα του στον Νέστο Χρυσούπολης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments