Αρχική Videos Αριστόπουλος: «Ο διαιτητής ήταν ο σωτήρας μου, θα είχα πεθάνει»

Αριστόπουλος: «Ο διαιτητής ήταν ο σωτήρας μου, θα είχα πεθάνει»

0
Dodekanisos

Ο Γιάννης Αριστόπουλος, ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής του Αστέρα Καμαρούλας, ο οποίος κινδύνεψε στον αγώνα διότι είχε καταπιεί ένα κομμάτι καουτσούκ, ευχαρίστησε τον διαιτητή Κώστα Τσοπλάκο που με την άμεση επέμβαση του κυριολεκτικά του έσωσε τη ζωή.

Τα αντανακλαστικά και η αντίληψη του διαιτητή Κώστα Τσοπλάκου στον αγώνα μεταξύ Αστέρα Καμαρούλας και ΑΕ Μεσολογγίου, για την Ά ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, στάθηκαν σωτήρια για τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή. Ο Αριστόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Live News» του MEGA, χαρακτήρισε το νεαρό διαιτητή ως σωτήρα του ενώ περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη στη φάση και πως ο ίδιος έχασε τις αισθήσεις του.

«Έπεσα μπρούμητα και όπως πήγα να πάρω λίγο την ανάσα μου, με το ρούφηγμα να πάρω την ανάσα, τράβηξε και καουτσούκ το στόμα μου και κόλλησε μετά στο λαιμό μου. Δεν μπορούσα να ανασάνω. Πήδηξα με τον αντίπαλο για κεφαλιά, το παιδί με βρήκε κατά λάθος, έπεσα κάτω στο έδαφος, έχασα τις αισθήσεις μου, δεν κατάλαβα τί έχει γίνει. Είδα στο video ότι ήρθε πρώτος ο διαιτητής και τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Είχα καταπιεί και καουτσούκ. Το τι ακριβώς μου έκανε ο διαιτητής στο στόμα μου δεν το κατάλαβα. Αφού συνήλθα κατάλαβα τι είχε γίνει.

Είχα άγιο, ο διαιτητής είναι ο σωτήρας μου. Ευχαριστώ και τη νοσηλεύτρια. Μόλις συνήλθα, είδα γύρω μου συμπαίκτες και αντιπάλους και κατάλαβα τι είχε γίνει. Ήταν ένα τυχαίο γεγονός».

Δείτε το βίντεο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments