Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Άρεσε το τουρνουά μίνι βόλεϊ

Άρεσε το τουρνουά μίνι βόλεϊ

0
mini volei
Dodekanisos

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο Βενετόκλειο τουρνουά μίνι βόλεϊ που διοργάνωσαν η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και ο Ροδιακός Σύλλογος Φίλων Πετοσφαίρισης Τελχινίς με στόχο την προβολή και την ανάπτυξη του βόλεϊ.
Στο τουρνουά που ήταν υπό την αιγίδα της ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου και είχε τη στήριξη του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. συμμετείχαν 44 αγόρια και κορίτσια 6-12 ετών από τα αθλητικά σωματεία ΡΣΦΠ Τελχινίς, ΓΣ Διαγόρας, ΑΕΣ Κλεάνθης και το Δημοτικό Σχολείο Κοσκινού.
Αθλήτριες από τις ομάδες γυναικών και κορασίδων της Τελχινίδας οργάνωσαν και πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά αναλαμβάνοντας το συντονισμό, τη διαιτησία και τη γραμματειακή υποστήριξη της εκδήλωσης.
Οι ομάδες χωρίστηκαν ανάλογα με την ηλικία και το αγωνιστικό τους επίπεδο σε τρεις κατηγορίες και αγωνίστηκαν στα τέσσερα γήπεδα μίνι βόλεϊ που είχαν στηθεί στο παρκέ του Βενετοκλείου.
Σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν μοιράστηκαν αναμνηστικά διπλώματα και t-shirts από τον εντεταλμένο σε θέματα αθλητισμού Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Μιχάλη Δρακιού και τον πρόεδρο της ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου κ. Ανδρέα Μοσχιού.
Οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετείχαν ήταν:
ΑΕΣ Κλεάνθης: Μελίνα Μπόνα, Ζωή Γιορδαμη, Μαρία Κουλούμπρη, Μαίρη Κουλέτση, Ιωάννα Μοσκιού, Κυριακή Χατζηβάσιλα και Μαίρη-Αγγέλα Σαΐτη.
ΓΣ Διαγόρας: Κατερίνα Ευθυμίου, Αγάπη Ευθυμίου, Σάρα Γκοτζάρη, Ελιζαμπέτα Μαμαλίγκα, Εμιλία Τάκκου, Φίλιππός Σεβαστός, Ελίνα Αθανασίου, Ιωάννα Αθανασίου, Εριέτα Πατζία, Φαίδρα Παπαβασιλείου, Μαρία Παπαβασιλείου και Ασημίνα Προβατοπούλου.
Δημοτικό Σχολείο Κοσκινού: Μάρκος Κόττορος-Γιαρμάς, Αποστόλης Γιαννίκος, Αντώνης Μαχραμάς, Βασίλης Μαχραμάς, Τσαμπίκος Ισκας, Μαριάννα Δεσποτάκη, Τσαμπίκα Χατζηστρατή, Βάσια Χατζηστρατή και Ραφαέλα Μετσάι.
ΡΣΦΠ Τελχινίς: Ανθή Γκίκα, Άννα Χαρόβα, Νικολέτα Γκίκα, Κατερίνα Κωνστάκη, Μάρω Κωνστάκη, Ραφαέλα Ζωγράφη, Σταματίνα Γκιζέττη, Εύη Μανωλάκη, Αλεξάνδρα Γιακάι, Άννα Γιάννης, Παντελής Παπασταματίου, Στέλλα Ζέρβα, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Βάλια Παπαδοπούλου, Μαρίτα Τσερκέζη και Εύη Τσαρκέζη.

Ο Ροδιακός Σύλλογος Φίλων Πετοσφαίρισης Τελχινίς ευχαριστεί όλους του συμμετέχοντες, αθλητές, αθλήτριες και προπονητές και ιδιαίτερα τον κ. Μιχάλη Δρακιού για τη μεγάλη του συμβολή στην ανάπτυξη του βόλεϊ και του μπιτς στα Δωδεκάνησα.

Φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση υπάρχουν στο www.telchinis.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments