Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Άρεσε το «ELAFOS MOUNTAIN RUN-Προφήτης Ηλίας 2019»

Άρεσε το «ELAFOS MOUNTAIN RUN-Προφήτης Ηλίας 2019»

0
Dodekanisos

Αρκετοί δρομείς κάθε ηλικίας από το νησί προτίμησαν να περάσουν ένα ευχάριστο πρωινό Κυριακής στις 24 Μαρτίου, συμμετέχοντας στον 3ο Αγώνα Ορεινού Δρόμου για Όλους «ELAFOS MOUNTAIN RUN-Προφήτης Ηλίας 2019».

Επρόκειτο για τη διοργάνωση του ξενοδοχείου ELAFOS και της ΕΑΣ Δωδεκανήσου που στήριξε ο Δήμος Ρόδου μέσω της ΔΕΣ ΡΟΔΑ με την παραχώρηση λεωφορείου για τη μετακίνηση των δρομέων από την πόλη στον Προφήτη Ηλία και οι κοινότητες Σορωνής, Απολλώνων και Σαλάκου.

Μέσα από τη συμμετοχή τους μάλιστα οι δρομείς ενίσχυσαν και οικονομικά το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Παίδων «Άγιος Ανδρέας», με τους διακριθέντες να έχουν και ειδικές παροχές από τους διοργανωτές.

Συγκεκριμένα, στην 1η και τον 1ο των 2,7χλμ. αλλά και των 10χλμ. δόθηκε μια δωρεάν συμμετοχή σε όποιον αγώνα δρόμου επιλέξουν στον Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου. Στον 2ο και 3ο στο ίδιο αγώνισμα 50% έκπτωση.

Εκτός αυτών, το Ξενοδοχείο ELAFOS αθλοθέτησε Κύπελλο Νικητή, τα μετάλλια, αλλά και μια δωρεάν διανυκτέρευση με πρωινό για δυο άτομα σε σουίτα για όλους τους πρωτεύσαντες, ενώ μοίρασε μπλουζάκια της διοργάνωσης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Σε ό, τι αφορά τους νικητές, πρώτος στα 10χλμ. Ανδρών ήταν ο Νίκος Τσαπούκης με δεύτερο τον Αντώνη Κολιάδη και τρίτο τον Νίκο Μουλιάτη, ενώ στις γυναίκες τερμάτισαν κατά σειρά στις τρεις πρώτες θέσεις οι Χριστίνα Μάτση, Χριστίνα Καρακούση και Cheryl Salman.

Στα 2,7χλμ. Ανδρών πρώτοι ήταν κατά σειρά οι Γιώργος Γιακουμάκης, Τσαμπίκος Παπαδημητρίου και Οδυσσέας Μακρυγιάννης ενώ στις Γυναίκες οι Κατερίνα Κάτρη, Ειρήνη Φαρμακίδου και Πελαγία Διακονικόλα.

Τους αγώνες παρακολούθησαν κι έκαναν κάποιες από τις απονομές ο αντιδήμαρχος Ρόδου Αγαπητός Πάλλας και ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Απολλώνων, Βασίλης Πιπέρης.

Για την καλύτερη δυνατή διοργάνωση βοήθησε ο Σύνδεσμος Κριτών Στίβου Δωδεκανήσου με τα μέλη του, η 95 ΑΔΤΕ και η κλινική Euromedicaμε την παραχώρηση των ασθενοφόρων και προσωπικού, ενώ παρόντες ήταν και οι Εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού με το όχημά τους.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments