Άρεσε και το Ε3 Εθνικό πρωτάθλημα του ΡΟΑ

0

Ολοκληρώθηκε το Ε3 εθνικό πρωτάθλημα της 12ης εβδομάδας στις εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης στο Καρακόνερο. Αθλητές και αθλητριες από όλους τους ομίλους της Ρόδου, της Κω, της Κάλυμνου αλλά και της Χαλκίδας, της Πάρνηθας, το Αιγάλεω, το Ίλιον και γενικά απ’ όλη τη Θ ένωση μαζεύτηκαν, αγωνίστηκαν, γνωρίστηκαν, έκαναν παρέα, βγήκαν βόλτα στη πόλη και έδεσαν με παιδιά της ίδιας ηλικίας με ίδια ενδιαφέροντα δημιουργώντας φιλίες που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει. Σε αυτό το κλίμα ο ΡΟΑ δεξιώθηκε όλους τους αθλητές το Σάββατο βράδυ σε ένα reception party γνωριμίας στον όμιλο.
Κάθε τουρνουά είναι μια γιορτή του τένις, μια ευκαιρία για ευγενή άμιλλα, μια δραστηριότητα που δίνεται η δυνατότητα στο γονιό να στηρίξει το παιδί να χειροκροτήσει την προσπάθεια του είτε στη νίκη είτε στην ήττα αποδεικνύοντας την ανιδιοτέλεια της αγάπης του.

Αναλυτικά:

Κατηγορία Αγόρια 12
1ος Καρπέτης Ανδρέας (Ροδιακός Όμιλος)
2ος Τσαφής Δαμιανός (Ροδιακός Όμιλος)

Κατηγορία Κορίτσια 12
1η Πολιά Σοφία Ελένη (ΑΟΑ Αιγάλεω)
2η Δαψή Ελένη (ΑΣ Πάρνηθα)

Κατηγορία Αγόρια 14
1ος Πούλλος Βασίλης (ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ Καλύμνου)
2ος Μπουρινάκης Τζάν (ΟΑ Κω)

Κατηγορία Κορίτσια 14
1η Σπύρου Ελευθερία (ΟΑ Κω)
2η Πολια Αναστασία (Ροδιακός Όμιλος)

Κατηγορία Αγόρια 16
1ος Μεγαλογιάννης Κωνσταντίνος (Αίολος Ιλίου)
2ος Πουλάκης Στεφανίδης Γεράσιμος (Ροδιακός Όμιλος)

Κατηγορία Κορίτσια 16
1η Παπαδοπούλου Βικτώρια (Ροδιακός Όμιλος)
2η Πιτσινή Φωτεινή (ΟΑ Χαλκίδας)

Το τουρνουά ήταν μια συνδιοργάνωση Ροδιακού Ομίλου και ΔΟΠΑΡ . Ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ κυριος Κυριαζής Στέφανος αγκάλιασε άμεσα την ιδέα ενός τέτοιου τουρνουά στη Ρόδο και έσπευσε να το στηρίξει.
Οι δυνατότητες του ανθρώπινου δυναμικού και των εγκαταστάσεων του Ροδιακού ομίλου αντισφαίρισης είναι μεγάλες και δεν είναι τυχαίο πως κάθε χρόνο υλοποιεί 2 παγκόσμια 1 τριεθνές και πλήθος εθνικών περιφερειακών και τοπικών πρωταθλημάτων .