Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Αποτελέσματα από το τουρνουά Καλλιέργειας

Αποτελέσματα από το τουρνουά Καλλιέργειας

0
mikra
Dodekanisos
Υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες βροχής πραγματοποιήθηκε το πρώτο τουρνουά καλλιέργειας για μικρές ηλικίες ύστερα από πρωτοβουλία της Ε.Π.Σ.Δ. στα πλαίσια της προετοιμασίας των Μικτών ομάδων.
Στο διήμερο αυτό τουρνουά έλαβαν μέρος δέκα ομάδες και συγκεκριμένα η Ρόδος, η Αρένα,η  Νίκη Ρόδου, ο Ηρακλής Λ., ο  Διγενής,ο  Ακουσίλαος, ο Ερμής Κ.,ο  Διαγόρας, ο Κλεάνθης και ο Αστέρας Π.
Οι μικροί ποδοσφαιριστές ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους παρουσία τόσο της επιτροπής καλλιέργειας όσο και του Ενωσιακού προπονητή Γιώργου Μποσγανά που παρακολουθούσε τα παιχνίδια με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Τα αποτελέσματα των αγώνων είναι τα εξής:

Ρόδος – Αρένα 4-1

Τα γκολ από τη Ρόδο έβαλαν οι Κρητικός , Περαντινός, Πελεκάνος και Μιλόι, ενώ για την ομάδα της Αρένας σκόραρε ο Μπακίρης.

Ρόδος: Ζενέγιας , Σκάρλος, Μερκούρης, Πελεκάνος Στ., Πολυταρίδης Στ., Διακανθός, Περαντινός, Μπαρμπαγιάννης, Παϊζάνης, Κρητικός, Γρύλλης. Έπαιξαν επίσης και οι Κατσιμπράκης, Τρέχας, Γανωτάκης, Κουμέντος, Λικομέτι, Μιλόι, Πελεκάνος Ι., Χότζα και Γιαννούλης.

Αρένα: Κυπριώτης, Λάμπρου, Μιχάι, Τσιλιμίγκας, Καματερός, Μαρτίνης, Παναγιώτου, Μπακίρης, Ζαγκότσης, Τσαχρίστας. Έπαιξαν επίσης και οι Κυρίτσης, Λυκόκας, Ζιάκης, Μαχαίρας, Ξεζωνάκης και Μιχαλάκης.

Διγενής – Ηρακλής Λ. 8-0

Τα γκολ έβαλαν οι Παγκράτης (2), Μαργαρίτης, Μαρκάκης, Καραγιώργης, Θαρενός και Δοντάς.

Διγενής: Κλέμο, Λεμονής, Αρνίταλης, Παγκράτης, Παστρικός, Μαρκάκης, Δοντάς, Καραγιώργης, Μαντικός, Σκούρας, Μόνε.
Ηρακλής Λ.: Πάχου, Παγορδάνος, Λόρι, Λαπούσι, Έντριν, Χόχι, Στεργάκης, Γκάτι, Διακολουκάς, Κοντός, Διακογεωργίου.

Νίκη Ρ. – Ακουσίλαος 1-3.

Το σκορ άνοιξε ο Λαός Γ., στη συνέχεια ισοφάρισε ο Κολαϊνής, ενώ ο Διακοφιλιππής έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα και ο Κουγιός στην εκπνοή του αγώνα έβαλε την υπογραφή του στον θρίαμβο της ομάδας των Φνών.

Νίκη Ρ.: Κάτρης, Καρακατσάνης, Μαλλιάκας, Σιαπέρας Δ., Κολαϊνής, Χατζηνικόλας, Στρατάκης, Πετσλίκης, Ευφραιμίδης, Κωσταντίνου , Γιαννακόπουλος. Έπαιξαν επίσης οι Παπουρδάνος Ε.
Ακουσίλαος: Μαριέττος, Αρφαράς, Χουσενάι, Μπαλάσας, Κουγιός, Λαππάκης, Καλαμαράς, Διακοφιλιππής, Λαός Γ., Μαγκάνης, Λαός K. ‘Eπαιξαν επίσης οι Χασάπης, Ζότα, Σκλαβούρης, Ερωτοκριτάκης, Καρανικόλας και Θεοδοσίου.

Ερμής – Διαγόρας 2-2

Ο σκόρερ του Απόλλωνα ήταν ο Κιόττου ενώ από το  Διαγόρα  οι Γκρίζη και Καραγιάννης.

Ερμής K.: Κιόττου Η., Κώστας, Λεβέντης, Μιχαλάς, Παπαγεωργίου, Ροδίτης, Σαββούλης, Σαμλάνι, Σαρικάς, Σκέντζος. Έπαιξαν επίσης οι Σωτηράκης, Τζάρτζαλος, Τσαλίκης, Τσίτας, Φερχάτι και Φιλιππάκης.
Διαγόρας: Σαμολαδάς, Τσιβρινής, Παυλίδης, Σιδεράτος, Κυπριώτης Α., Τσίγκος, Τριανταφυλλίδης, Αυγενικός, Γκρίζης, Καραγιάννης, Κυπριώτης Στ. Έπαιξαν επίσης και οι Μανωλάκης, Μιτζιρίκης, Κούτσι, Μάργαρης και Κανάρης.

Κλεάνθης – Αστέρας Π. 1-3

Για τον Αστέρα σκόραραν οι Τοκαλίδης, Διαμαντόπουλος και Σουλεϊμάν ενώ για τον Κλεάνθη σκόρερ αναδείχθηκε ο Γρηγοριάδης.

Κλεάνθης:Σαββιδάκης, Μπαγιολάρης, Παπακωσταντίνου, Γρηγοριάδης, Κοντογιάννης, Σαΐτης, Αφεντούλης Γ., Φουσάτζια, Θάνος, Ατσικνούδας, Πατάκας. Έπαιξαν επίσης οι Ξοροζίδης, Ξάνθος, Παπαγρηγορίου, Σταυρλιδης, Καζούλης και Αφεντούλης Μ
Αστέρας Π.: Παπαμιχαήλ, Μπάρκας, Αυγενικού, Αποστολάτος, Φιακέντης, Ισκάς, Αλαβανός, Λιόσης, Τοκαλίδης, Σιδηρόπουλος, Διακοσταυριανός. Έπαιξαν επίσης Γεωργίου, Διαμαντόπουλος, Προβατάς, Κωσταντίνου και Σουλεϊμάν.

Διαιτητές των αγώνων ήταν οι Ροδίτης, Καραγιάννης, Ντόκος και Λάμπρου, ενώ τα παιχνίδια της Κυριακής τα σφύριξαν ο Ροδίτης και η Λάμπρου.kalathenos-_mposganas

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments