Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ευχαριστίες από Σκαρτάδο

Ευχαριστίες από Σκαρτάδο

1
skartados_teo
Dodekanisos
Ο Θοδωρής Σκαρτάδος ένας από τους λίγους γυμναστές που πάντα παίρνει σοβαρά το ρόλο του σε όποια ομάδα και αν αναλάβει, μετά την αποχώρησή του από την  Α.Ε.Ρ.Α ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους του στάθηκαν στην  προσπάθεια αυτή λέγοντας τα εξής:

“Mε την παρούσα επιστολή θα ήθελα να ευχαριστήσω με όλη μου την καρδιά υον κ. Αντώνογλου και τους ανθρώπους της διοίκησης της Α.Ε.Ρ.Α. για την τιμή που μου έκαναν να μου αναθέσουν την προετοιμασία της ομάδος για την ποδοσφαιρική χρονιά 2011-2012 σε ότι αφορά τη φυσική κατάσταση αυτής.
Θεωρώ υποχρέωση μου να ευχαριστήσω προσωπικά έναν – έναν τους παίχτες της Α.Ε.Ρ.Α. που υπάκουαν τις εντολές μου όλο αυτό το διάστημα και πιστεύω ότι ανταποκρίθηκα πλήρως στις απαιτήσεις τους. Αν με κάποιους ήρθα σε αντιπαράθεση, αυτό έγινε στα πλαίσια της σωστής δουλειάς που θέλαμε να πατύχουμε, ήταν πάντα για το καλό τους και δεν έχω προσωπικά με κανέναν τίποτα.
Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω κάποιους παίχτες μεγαλύτερης σχετικά ποδοσφαιρικής “εμβέλειας” όπως ο Γ. Στεργαλλάς, ο Γ. Δερζέντας,ο Χ. Μοσχής , Ο Γ. Τριχιάς , ο Μ. Κυριαζής και άλλοι που παρά του ότι έχουν παίξει σε μεγαλύτερες κατηγορίες , δε μου δημιούργησαν ποτέ πρόβλημα, πάντα με στήριζαν στο έργο μου και κατά καιρούς κάποιοι μου απέδιδαν προσωπικά τα εύσημα για την προπόνησή μας, αποδείκνυαν πάντα την όρεξη τους για δουλειά, την αθλητική τους νοοτροπία, την ποδοσφαιρική τους παιδεία, εφόδια απαραίτητα για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή που θέλει να παίζει σε μια ομάδα των απαιτήσεων και της ιστορίας της Α.Ε.Ρ.Α.
Τέλος ευχαρηστώ πολύ τον πρώην προπονητή της Α.Ε.Ρ.Α. κ. Χοσάδα Β. καθώς και τον νυν Π. Ρουτζιέρη που με εμπιστεύτηκαν και με τους οποίους είχα άριστη συνεργασία.
Στους φίλαθλους της Α.Ε.Ρ.Α. και στον ποδοσφαιρικό κόσμο της, εύχομαι υγεία σε αυτούς και στις οικογένειές τους.
Αν η ομάδα μέσα στη χρονιά χρειαστεί της υπηρεσίες μου και το ωράριο μου το επιτρέπει, τότε θα βοηθήσω την ομάδα αφιλοκερδώς με όλη μου την καρδιά.”

                                                                                                        Με τιμή
                                                                                               Σκαρτάδος Θεόδωρος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Athletico
Athletico
12 years ago

Mpravo re megale