Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Απόρθητο… κάστρο η Τήλος

Απόρθητο… κάστρο η Τήλος

0
tilos omada
Dodekanisos

Ακόμα μια εντός έδρας νίκη πήρε σήμερα ο ΑΣ Τήλος αφού κέρδισε με 2-1 τον ΑΣ Χάλκης, σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο και οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες δεν ήταν πάρα πολλές. Το ισόπαλο χωρίς τέρματα σκορ έμεινε μέχρι την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη το παιχνίδι είχε άλλη εικόνα. Στο 57΄ ο Μόσχου με ένα ωραίο πλασέ έκανε το 1-0 δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν σχετικά άμεση αφού λίγο αργότερα έκαναν το 1-1 με κοντινό σουτ του Κουλούμπρη. Ο ίδιος παίκτης μάλιστα είχε στο 65΄ και στο 69΄ δύο δοκάρια χάνοντας έτσι μεγάλη ευκαιρία να πετύχει ακόμα ένα γκολ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σακελλάρης Κ. στο 75΄ με γυριστό σουτ.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Κυρίτσης (Σαρρής, Καλκαβούρας)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΣ ΤΗΛΟΣ: Χατζηνικόλας, Ρούκο, Σακελλάρης Κ., Χατζηφούντας, Σακελλάρης Η., Χριστοφής, Ανγκόλι, Μόσχου, Οίκουτας (90΄ Φυλακούρης), Οικονόμου (93΄ Δανιήλ), Καλαϊτζάκης (91΄ Φλέγκας)

ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Μιτζιρίκης, Καραγιάννης, Κάργας, Δράμης, Κατωκιτίδης (46΄ Μουστούκης), Καλλιώρας, Καβουκλής, Κουλούμπρης, Τσοπανάκης, Χειμωνέττος, Τσιώνης (75΄ Ξηροκώστας)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments