Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Απόλλων…πρωταθλητισμού!

Απόλλων…πρωταθλητισμού!

0
Dodekanisos

Σπουδαία νίκη στην πάντα δύσκολη έδρα της Λίνδου πήρε ο Απόλλων Καλυθιών, αφού κατάφερε να κερδίσει με 3-2 τον τοπικό Κλεόβουλο.Να σημειωθεί πως οι Λίνδιοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ, χωρίς όμως να μπορούν να το διατηρήσουν.

Πιο δυνατά μπήκαν οι γηπεδούχοι και ευτύχισαν να σκοράρουν μόλις στο 8′ με τον Σαββούλη να μπαίνει στην πορεία του σουτ που έγινε από τον Κακλαμάνο και να στέλνει άθελα του την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.Το παιχνίδι από εκεί και πέρα στο πρώτο μέρος δεν είχε κάποιον απόλυτο πρωταγωνιστή, αφού και οι δύο ομάδες ήθελαν και έψαχναν το γκολ.Η ομάδα του κ.Καμπούρη όμως ήταν αυτή που μπόρεσε να ισοφαρίσει λίγο πριν την ανάπαυλα.
Στο δεύτερο 45λεπτο ο Απόλλων φάνηκε πιο πολύ ότι θέλει το τρίποντο και με δύο γκολ καθάρισε ουσιαστικά το ματς, μην δίνοντας την ελπίδα στον Κλεόβουλο για κάτι παραπάνω.

Το φιλμ του αγώνα:
Στο 8′ το 1-0 από τον Σαββούλη να στέλνει άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Στο 36′ ο Χατζηκοσμάς πάσαρε στον Μαθιό και αυτός χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία πλάσαρε για το 1-1 και την ισοφάριση.
Στο 63′ από «σερβιτόρος» μετατρέπεται σε σκόρερ ο Χατζηκοσμάς που με ένα απλό πλασέ έκανε το 1-2.
Στο 72′ αέρας δύο τερμάτων για τον Απόλλων Καλυθιών, με τον Φλεβάρη να χρίζεται σκόρερ.Ο ίδιος έπιασε ένα ξερό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής και «έσκισε» τα δίχτυα του Κλεόβουλου για το 1-3.
Μπαίνει ξανά στο παιχνίδι ο Κλεόβουλος , με το γκολ του Κολιοκώστα στο 82′ με πλασέ από το ύψος του πέναλτι γράφοντας το 2-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις:
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Χρυσανθής, Τσελεπίδης, Χαμιτάι, Αθανασίου, Κουκουτσέλας, Κολιοκώστας, Μπαϊρακτάρης (67΄ Γιαννιού), Κακλαμάνος Εμ. (43΄ Μαριεττάκης), Γιατσιάτσος, Τσιάτσος (67΄ Μπαγιολάρι), Κακλαμάνος Α.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ: Ροδίτης, Χαλκιαδάκης, Διακουράκης, Φωτεινής (89΄ Σαββούλης Α.), Φλεβάρης, Σαββούλης Τ., Μουχαρρέμι (64΄ Καντιμοίρης), Μπαϊρακτάρης, Γεωργιάδης (79΄ Πέπα Ο.), Μαθιός (69΄ Γιορδαμνής), Χατζηκοσμάς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments