Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δεν είχε διάθεση για αστεία η Ρόδος

Δεν είχε διάθεση για αστεία η Ρόδος

0
Dodekanisos

Εύκολο απόγευμα πέρασε η Ρόδος η οποία επικράτυησε με άνεση με 5 – 0 του Διγενή Κοσκινού στο Δημοτικό Στάδιο και παρέμεινε έτσι μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι “πράσινοι” έβαλαν τις βάσεις για να πάρουν το τρίποντο από το πρώτο ημίχρονο διάστημα στο οποίο κυριάρχησαν και ουσιαστικά “καθάρισαν” το παιχνίδι.  Στη συνέχεια έκαναν περισσότερο διαχείριση και συντήρηση δυνάμεων ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Στο 7′ η Ρόδος έκανε επίθεση σπό τα δεξιά και ο Σουλάϊ πάσαρε στον Γεωργίου ο οποίος με σουτ έκανε το 1 – 0. Ένα λεπτό αργότερα (στο 8′), Ο κιοσέογλου με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2 – 0. Στο 24′ ο Τσουλάκος από τα αριστερά πάσαρε στον Μπίσα ο οποίος μπήκε στην περιοχή, πέρασε την άμυνα και έκανε το σουτ για να διώξει ο Μανωλάγκας. Η μπάλα στην επαναφορά της έφθασε στον Τσουλάκο και πάλι ο οποίος από κοντά έκανε το 3 – 0. Στο 48′ ο Γεωργίου έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Κώστα έκανε την κεφαλιά για να κάνει το 4 – 0. Στο 75′ ο Ρίκα με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 5 – 0. Το φάουλ είχε κερδίσει ο Μόσχου ο οποίος είχε μπει πριν λίγο στο παιχνίδι και στη φάση αυτή έκανε την πρώτη του επαφή με τη μπάλα.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σπάρταλης (Κοκμότος, Ζαχαριάδης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΡΟΔΟΣ: Ράτζα, Καντιμοίρης, Σουλάι, Κρητικός, Χατζηπέτρος, Κιοσέογλου, Γεωργίου, Τριχάκης (46′ Ρίκκα), Μπίσα (57′ Αμανατίδης), Κόστα (76′ Μόσχος), Τσουλάκος (69′ Δημητριάδης)
ΔΙΓΕΝΗΣ: Μανώλαγκας, Μοσκιού, Πατσιαούρας, Κώτης (79′ Κυπριώτης), Μαϊλης, Χουτεσιώτης, Γουλβανίδης, Μικκιού, Χατζηνικόλας, Διακάκης (83′ Τάλος), Θαρρενός (λ.τρ. Νίκας)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments