Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Απόλλων Λάρισας: Διαψεύδει πως ο Φορνάρι κοιμόταν σε παγκάκια

Απόλλων Λάρισας: Διαψεύδει πως ο Φορνάρι κοιμόταν σε παγκάκια

0
Maximiliano Fornari / Photo: Semanario Dejuin
Dodekanisos

Η μεταγραφή του Μαξιμιλιάνο Φορνάρι στον Απόλλων Λάρισας «ναυάγησε». Σύμφωνα με την είδηση που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου στα ΜΜΕ του εξωτερικού, ο Αργεντινός είχε ξεμείνει στην Ελλάδα. Μάλιστα φέρεται πως κατά το διάστημα της διαμονής του στην χώρα μας κοιμόταν σε παγκάκια της κεντρικής πλατείας της Λάρισας! Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας με ανακοίνωσή της διαψεύδει τους ισχυρισμούς του.

Ο Μαξιμιλιάνο Φορνάρι είχε ταξιδέψει στην Ελλάδα, για να υπογράψει στον Απόλλων Λάρισας. Όμως στην συνέχεια όλα πήγαν στραβά. Τελικά ο 26χρονος Αργεντινός κόπηκε στα εργομετρικά και η συμφωνία με τον Απόλλων «ναυάγησε». Την ίδια στιγμή ισχυρίζεται πως έφτασε στο σημείο να κοιμάται σε παγκάκια της Λάρισας. Διότι αδυνατούσε να βρει τα χρήματα για την επιστροφή στη χώρα του. Ενώ και οι μάνατζερ που τον έφεραν στην Ελλάδα του είχαν γυρίσει την πλάτη.

«Όλα έγιναν περίπλοκα. Δεν ξέρω τι συνέβη. Οι μάνατζερ που με έφεραν, με άφησαν ξεκρέμαστο. Άφησα την ομάδα που ανήκα επειδή έλαβα επίσημη προσφορά. Όμως ποτέ δεν υπέγραψα το συμβόλαιο», τόνισε ο ποδοσφαιριστής στην ιστοσελίδα «semanariodejunin.com.ar».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας

Την ίδια στιγμή ο Απόλλων Λάρισας πήρε θέση για το συγκεκριμένο περιστατικό. Σε επίσημη ανακοίνωσή της, η ομάδα τόνισε πως η είδηση είναι ψευδής. Η ΠΑΕ ισχυρίζεται πως ουδέποτε συμφώνησε για την μεταγραφή του Φορνάρι, ενώ ούτε τον άφησε να κοιμηθεί σε παγκάκι. 

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει ότι ψευδώς διανέμεται η είδηση για τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή Fornari. Η ομάδα μας ουδέποτε συμφώνησε με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή περί της μεταγραφής του στον Απόλλωνα. Και ουδέποτε τον άφησε να κοιμηθεί σε… παγκάκι, παρά τον ιδιόρρυθμο του χαρακτήρα του.

Ο παίκτης ήρθε από την Λατινική Αμερική (χωρίς να τον καλέσουμε) με σκοπό να συζητήσουμε τα περί της μεταγραφής του, στην ομάδα μας. Χωρίς όμως να καταλήξουμε σε συμφωνία.

Όσο με τον παίκτη συζητούσαμε μαζί, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής διέμεινε σε ξενοδοχείο του οποίου δωμάτιο, είχαμε μισθώσει. Με το αρνητικό πέρας των συζητήσεων μαζί του, ο παίκτης έμεινε ελεύθερος να μεταγραφεί σε ομάδα της αρέσκειας του. Έτσι όσοι προέτρεξαν να μας λοιδορήσουν και να μας κατασυκοφαντήσουν όσο φυσικά και να μας βλάψουν με τα δημοσιεύματα εναντίον μας, σύντομα, αν το συνεχίσουν θα τεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης για τα περαιτέρω.

Κύριοι το ψέμα έχει… κοντά ποδάρια…»

Η τοποθέτηση του προέδρου της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας

Θέση πήρε και ο Παναγιώτης Μαντζανάς, πρόεδρος της ΠΑΕ, για το περιστατικό με τον Μαξιμιλιάνο Φορνάρι. Συγκεκριμένα ο κ. Μαντζανάς τόνισε στο «SDNA»:

«Μένουμε κι εμείς πραγματικά έκπληκτοι από αυτά που διαβάσαμε. Στις 15 Ιουνίου και σχεδόν ένα μήνα πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας, ο παίκτης ήρθε στη Λάρισα και πέρασε από εργομετρικές εξετάσεις.

Τα αποτελέσματά του δεν ήταν αυτά που θέλαμε. Kι έτσι αποφασίσαμε να μην προχωρήσουμε στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του. Το ίδιο κάναμε και με τον Ουρουγουανό Ιγκνάσιο Γκονζάλεθ ο οποίος προερχόταν από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Σημειωτέων πως ο ξένος ατζέντης που μας τον πρότεινε τον Φορνάρι, είναι αυτός που εκπροσωπεί και τον Αργεντινό προπονητή μας, Μαρτσέλο Στράτσια.

Το διάστημα που ο παίκτης έμεινε στη Λάρισα πληρώσαμε τη διαμονή του. Eνώ δώσαμε και κάποια επιπλέον χρήματα στον εκπρόσωπό του για τα έξοδα που έκαναν μετά τη μη ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Μάλιστα τότε αυτό που μας μεταφέρθηκε είναι πως ο παίκτης θα πάει σε άλλη ελληνική ομάδα. Εμείς έκτοτε δεν ασχοληθήκαμε άλλο μαζί του και σήμερα διαβάσαμε έκπληκτοι πως είναι στην Ελλάδα και κοιμάται στα παγκάκια.

Σε επικοινωνία που είχα σήμερα με τον μάνατζερ του με πληροφόρησε πως ο παίκτης βρίσκεται στην Βαρκελώνη. Kαι μάλιστα μου έστειλε και σημερινή φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής στην προσωπική σελίδα του στο Instagram που επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές».

Δείτε την σχετική φωτογραφία

@SDNA
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments