Αρχική Αθλητικά νέα Άγγλοι φίλαθλοι προέβησαν σε «κηδεία» του συλλόγου τους

Άγγλοι φίλαθλοι προέβησαν σε «κηδεία» του συλλόγου τους [pic & vid]

0
Dodekanisos

Περισσότεροι από 500 Άγγλοι υποστηρικτές της Αγγλικής Όλνταμ έκαναν την «κηδεία» στην ομάδα τους. Ο λόγος αφορούσε την δυσαρέσκεια τους κατά των ιδιοκτητών και τον τρόπο με τον οποίο διοικούν την ομάδα.

Ειδικότερα, ο Μαροκινός ιδιοκτήτης της ομάδας, Abdallah Lemsagam, αγόρασε τις «κουκουβάγιες» το 2018. Από τότε μέχρι σήμερα, η Όλνταμ αντιμετωπίζει ουκ ολίγα προβλήματα εξαιτίας του. Μεταξύ άλλων, έχει αλλάξει εννιά προπονητές. Υπάρχουν καθυστερήσεις πληρωμών και απειλές προς τους ποδοσφαιριστές για απεργία. Ταυτόχρονα, οι φίλαθλοι φοβούνται πως ο κίνδυνος της χρεοκοπίας παραμονεύει καρτερικά.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Οι φίλαθλοι της Όλνταμ έχουν εξοργιστεί και απαιτούν ο ιδιοκτήτης να πουλήσει την ομάδα. Μάλιστα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, ώστε αυτό να συμβεί. Την φετινή αγωνιστική περίοδο, με την επιστροφή τους στο γήπεδο, έχουν εκφράσει την δυσαρέσκειά τους με ουκ ολίγους τρόπους.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «thepubtales», νωρίτερα μέσα στη χρονιά, είχαν εκσφενδονίσει μπαλάκια του τένις στον αγωνιστικό χώρο. Ενώ πριν δύο εβδομάδες είχαν μπουκάρει στο γήπεδο (ενώ διεξαγόταν αγώνας), και είχαν προβεί σε καθιστική διαμαρτυρία στο κέντρο του αγωνιστικού χώρου.

Στην ίδια λογική, η διοίκηση της ομάδας δεν έμεινε άπραγη. Αντιδρώντας με παρορμητικό τρόπο, δεν επέτρεψε την πώληση εισιτηρίων στα εκδοτήρια του γηπέδου. Αντίθετα η διάθεση τους έγινε αποκλειστικά διαδικτυακά για τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου. Παράλληλα, έλαβε την απόφαση να γίνουν εξονυχιστικοί έλεγχοι στις εισόδους του γηπέδου. Ενώ εντός αυτού σταμάτησε η πώληση αλκοόλ.

Μέσα σε όλο αυτό το εκρηκτικό κλίμα, οι φίλοι της Όλνταμ διαμαρτυρήθηκαν με ένα διαφορετικό τρόπο. Πριν από τον αγώνα, οργάνωσαν πορεία έξω από το στάδιο περιφέροντας ένα φέρετρο με το όνομα της ομάδας. Αργότερα, στο 4ο λεπτό του ματς (συμβολικό για τα 4 χρόνια της τωρινής διοίκησης) ένα αεροπλάνο πέταξε πάνω από το γήπεδο με το μήνυμα ”AL & MO TIME TO GO! #SAVEOAFC”.
 

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

Πάντως η πρόθεση του ιδιοκτήτη Abdallah Lemsagam μόνο να πουλήσει τον σύλλογο δεν είναι, όπως μετέδωσε το «BBC». Αντίθετα δηλώνει αποφασισμένος όσο ποτέ να εξασφαλίσει επιτυχίες στον σύλλογο. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments