Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Αποκλείστηκε η Μικτή μας

Αποκλείστηκε η Μικτή μας

0
mikti aigaiou2
Dodekanisos

Εκτός συνέχειας του Πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων έμεινε η μικτή μας καθώς γνώρισε την ήττα με 3-0 από την Μικτή Αττικής (14η Περιφέρεια) σε παιχνίδι που διεξήχθη για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης, στο γήπεδο Μεγάρων.
Καλύτεροι καθόλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ήταν η Μικτή Αττικής, αφού είχε την καθολική υπεροχή, δημιουργώντας πολλές επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Ζηρόπουλου. Αυτή η πρωτοβούλια τους, καρποφόρησε λίγο πριν την ανάπαυλα πετυχαίνοντας δυο πολύ γρηγορα γκολ, στο 38΄ο Γούσιας με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ και ένα λεπτό αργότερα ο Παπαδόπουλος έγραψε το 2-0. Αντίθετα η μικτή μας προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση, ωστόσο δεν απείλησε σχεδόν καθόλου την εστία του Παρσον με καλύτερη στιγμή μια άστοχη κεφαλιά του Κουντούρι.
Στην επανάληψη οι τυπικά γηπεδούχοι και πάλι ξεκίνησαν πολύ δυνατά αφού μόλις στο πρώτο λεπτό κατάφεραν να κάνουν τρία τα τέρματα τους με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Παπαδόπουλου, δίνοντας σαφές προβάδισμα στην υπόθεση προκριση. Στη συνεχεια ο ρυθμός έπεσε με την ομάδα μας που αν και προσπάθησε δεν μπόρεσε να καταφέρει κάτι περισσότερο, με το 3-0 να μένει ως το τέλος.
Φάσεις και γκολ
4΄Ο Μπέκος θα κάνει τη σέντρα σουτ, η μπάλα με την επέμβαση του Ζηρόπουλου θα χτυπήσει στο οριζόντιο και θα καταλήξει κόρνερ.
6΄Ο Ντούνιας θα σουτάρει απο κοντά, ο Ζηρόπουλος θα βγάλει δύσκολα.
23΄Κεφαλιά του Κουντούρι λίγα μέτρα άουτ.
25΄Ο Ντούνιας θα επιχειρήσει το σουτ, στην αγκαλιά του Ζηρόπουλου.
38΄Εκτέλεση κόρνερ του Ντούνια, Ο Βιέννας θα κάνει την κεφαλιά πάσα στον Γούσια που με κοντινή κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
39΄Μετά από πάσα του Μπέκου ο Παπαδόπουλος με πλασέ θα κάνει το 2-0.
46΄Με κοντινό πλασέ του Παπαδόπουλου θα γίνει το 3-0.
68΄Πλασέ του Φραγκίσκου, θα αποκρούσει ο Πάρσον.
84΄Σουτ του Πετράι, πάνω από την εστία του Ζηρόπουλου.
86΄Σουτ από τον Φωτίκα, ελάχιστα άουτ.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΜΙΚΤΗ ΑΤΤΙΚΗΣ (Μακροδημήτρης): Γάρσον, Παπουτσής, Πετράι, Βιέννας, Παπαδόπουλος(81′ Πάτσης), Γούσιας, Παναγόπουλος, Ντουνιάς (60′ Φωτίκας), Μπέκος (86′ Ροδίτης), Αναστασίου, Λιάσκος

ΜΙΚΤΗ ΑΙΓΑΙΟΥ (Θεοδώρου): Ζηρόπουλος, Ράφτης, Αλαχούζος, Μαρίνου, Τρέχας(50΄Παπουτσιλέλης), Χιωτέλλης, Ψωμάρας, Δωματάς, Δρόσος, Ξεζωνάκης(61΄Καραμανώλης), Κουντούρι(46΄Φραγκίσκος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments