Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Αποκλεισμός σοκ του ΑΕΡΑ!

Αποκλεισμός σοκ του ΑΕΡΑ!

1
aera endekada
Dodekanisos

Σούπερ έκπληξη στο κύπελλο Δωδεκανήσου! Η ομάδα του ΑΕΡΑ Αφάντου έχασε στο EAK με 2 – 0 από τον Πολύστρατο Λαέρμων και έτσι δεν συνεχίζει στον θεσμό. Η ήττα της ομάδας του Αφάντου κάνει ιδιαίτερα μεγάλη αίσθηση δεδομένου ότι ο Πολύστρατος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας. Παρόλα αυτά, οι παίκτες της ομάδας των Λαέρμων δεν πτοήθηκαν καθόλου και κοίταξαν κατάματα τους αντιπάλους τους φθάνοντας σε μια μεγάλη και ιστορικής σημασίας νίκη για αυτούς.
Οι «κόκκινοι» ήταν φανερό πως είχαν έλλειψη πάθους ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ο 16χρονος Χρυσοβέργης ήταν ο μόνος που έπαιξε όπως έπρεπε παρά το ότι χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά.
Φάσεις και γκολ
Στο 2’ σουτ του Νικολή πάνω από το δοκάρι
Στο 24’ ο Γιαννακάκης σούταρε άστοχα από καλό σημείο μέσα στην περιοχή
Στο 30’ ο Καραγιάννης έκανε κεφαλιά από κοντά αλλά έστειλε τη μπάλα ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι,

Στο 44’ ο Τσαγγάρης από κοντινή θέση έκανε κεφαλιά πάνω στον Ερνίκιολη
Στο 61’ από σέντρα του Τσαγγάρη, ο Τσιντάρης που ήταν αφρούρητος χάνει απίστευτη ευκαιρία καθώς με κεφαλιά από κοντά έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο 65’ ο ίδιος παίκτης έκανε πλασέ από θέση τετ α τετ αλλά αστόχησε και πάλι
Στο 68’ ο Ερνίκολη απόκρουσε δύσκολα σουτ του Τσαγγάρη
Στο 80’, φάουλ Τσαφή από τα δεξιά, αδράνεια της άμυνας, ο Καραγιάννης με πλασέ έκανε το 1 – 0
Στο 90’ από αντεπίθεση, ο Χατζημιχαήλ πάσαρε στον Τσαφή και αυτός με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 2 – 0
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αντωνάς (Στεφανάκης, Μπερδεμπές). Στο 88’ απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Γιαννακάκη διότι ανέτρεψε αντίπαλο ενώ ήταν σε προφανή θέση για γκολ. 
ΠΟΛΥΣΤΡΑΤΟΣ: Ερνίκολης. Αναστασιάδης, Τσαφής, Χατζηκαλημέρης, Χατζησάββας, Μπακαρής, Χτζημιχαήλ, Βασιλείου (62’ Γιακουμάρος), Καραγιάννης (82’ Ρίζας), Κοιλιάς (70’ Σταματίου), Πόλος
ΑΕΡΑ: Τύρελης, Καραγιάννης, Κενενούνης, Χρυσοβέργης (90’ λ.τ. Γιακουμάκης), Καππάκας, Κοντάρης, Θεοδοσίου, Νικολής, Τσαγκάρης, Παπασωτηρίου (46’ Τσιντάρης), Γιαννακάκης

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
afantenos
afantenos
9 years ago

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΕΧΕΤΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΑΠΟΧΩΡΕΙΣΤΕ…!!!