Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Εύκολη πρόκριση, κέρδος ο Παπαμιχαήλ

Εύκολη πρόκριση, κέρδος ο Παπαμιχαήλ

0
pastida pagkos
Dodekanisos

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου θεξασφάλισε ο Αστέρας Παστίδας ο οποίος πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στη Νίσυρο. Η ομάδα του Γιώργου Ορφανίδη κέρδισε άνετα με 5 – 0 τον τοπικό Πολυβώτη. Μεγάλο κέρδος για τους νικητές πέρα από τη νίκη, ήταν και η συμμετοχή του 16χρονου τερματοφύλακα Παπαμιχαήλ ο οποίος έκανε πολύ καλή εμφάνιση και έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει.
Στο 20’ ο Κυρίτσης με πλασέ έκανε το 1 – 0 και στο 32’ ο Κακαζούκης με απευθείας φάουλ πέτυχε το 2 – 0. Στο 48’ ο Κυρίτσης και πάλι με πλασέ έκανε το 3 – 0. Στο 51’ ο Πολυχρόνης πέτυχε με σουτ το 4 – 0 και στο 65’ ο Πάπα κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Καραγιάννης και διαμόρφωσε το τελικό 5 – 0.
Κυρίτσης, Πατσιόπουλος, Φασουλάρης
ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ: Κετσές, Χαρίτος (75’ Κωνσταντίνου), Χαρτοφύλλης Ν. (65’ Κάσδαγλης), Καρακωνσταντίνος (39’ Ορσάρη), Κουκουβίνος, Χαρτοφύλλης Λ., Ντάτης, Φωτεινής, Κακιάς, Λαλαδάκης, Κακακιός
ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαμιχαήλ, Καλαϊντζίδης, Χαριτάκης, Καραγιάννης, Καρύδης, Δραγάτης (40’ λ.τ. Αυγενικού), Καλαγρής, Κακαζούκης (65’ Λενιού), Πάππα, Πολυχρόνης (55’ Κονόμη), Κυρίτσης
-Ο Αστέρας Παστίδας θέλει να ευχαριστήσει τον Πολυβώτη για την άψογη φιλοξενία και την πολύ ωραία ατμόσφαιρα που υπήρχε στο γήπεδο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments