Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Από την …κόλαση στον παράδεισο!

Από την …κόλαση στον παράδεισο!

0
orfeas ippotes
Dodekanisos

Από την …κόλαση στον Παράδεισο πήγε ο Ορφέας! Οι «κόκκινοι» έχαναν με 2 – 0 από τους Ιππότες στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, όμως επιδεικνύοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα κατάφεραν μέσα σε πέντε λεπτά στο τελευταίο τέταρτο να σημειώσουν δυο τέρματα και να πάρουν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Το πρώτο ημίχρονο άνηκε στους Ιππότες οι οποίοι επέβαλαν τον ρυθμό τους. Στην επανάληψη όμως ανέβηκε αισθητά ο Ορφέας και κατάφερε να φθάσει στην ισοφάριση.
Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 11΄όταν ο Αλιάϊ έκανε κάθετη πάσα Καραμπάντζο. Ο Παντελίδης έβαλε το πόδι για να διώξει, όμως έστειλε άθελα του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (0-1).
14’ Εκτέλεση φάουλ του Κοκιαντώνη, ο Ε. Πλαγγέντης βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή, όμως οι αμυντικοί πρόλαβαν και απομάκρυναν την τελευταία στιγμή.
44’ Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, σε χέρι του Χατζημιχαήλ μέσα στην περιοχή.
60’ Λάθος της άμυνας του Ορφέα, ο Ε. Πλαγγέντης έκλεψε έξω από την περιοχή, μπήκε, πέρασε και τον τερματοφύλακα και πλάσαρε για το 0-2.
73’ Κάθετη του Αλιάι στον Καραπάντζο, ο οποίος έκανε το σουτ από διαγώνια θέση απέναντι από τον Ενίκιολη που μπλόκαρε τη μπάλα.
76’ Εκτέλεση φάουλ του Ροδίτη από τον άξονα, η μπάλα χτύπησε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα για το 1-2.
81’ Κόρνερ του Ροδίτη από δεξιά, η άμυνα των Ιπποτών δεν έδιωξε και ο Γαλουζής με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή, ισοφάρισε σε 2-2.
83’ Ο Καραπάντζος μπήκε στην περιοχή από δεξιά, έκανε το σουτ, με τη μπάλα να χτυπάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι και να καταλήγει άουτ.
85’ Πάσα του Τσικούρη στον Θεοδοσίου μέσα στην περιοχή, ο δεύτερος έκανε αμέσως το πλασέ, αναγκάζοντας τον Παπαβεργή σε εντυπωσιακή απόκρουση.
88’ Αποβλήθηκε ο Τσαγγάρης του Ορφέα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
90’ Προσπάθεια και σουτ του Βαρδόπουλου έξω από την περιοχή, η μπάλα άουτ.
95’ Κόρνερ του Ε. Πλαγγέντη από αριστερά, ο Κοκιαντώνης έκανε το μονοκόμματο σουτ στην κίνηση, με τη μπάλα να «ξύνει» το δεξί δοκάρι του Ερνίκιολη.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γιαννουκάς (Καρβουνίδης, Μπερδεμπές)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΡΦΕΑΣ: Ερνίκιολης, Τσικούρης, Ζωάννου 967’ λ.τ. Ροδίτης), Στόιος, Παντελίδης, Κιάρι, Κλέιντι (51’ Γεωργιάδης), Θεοδοσίου, Τσαγγάρης, Ροδοσινιώτης (46’ Γαλουζής), Γκρέμσι
ΙΠΠΟΤΕΣ: Παπαβεργής, Χατζημιχαήλ, Ντούσκου, Σιαπέρας, Μαρίνος, Κοκιαντώνης, Αγγελάκης (70’ Βαρδόπουλος), Ταφάνι (92’ Σώτα), Ε. Πλαγγέντης, Αλιάι, Καραπάντζος (90’ Κ. Πλαγγέντης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments