Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Μπλόκο» στο Ενωσιακό!

«Μπλόκο» στο Ενωσιακό!

0
rodiakos ethnikos
Dodekanisos

Δυο πολύτιμους βαθμούς στο Ενωσιακό γήπεδο άφησε ο Εθνικός Αρχίπολης, ο οποίος δε μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ροδιακού με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα. Οι φιλοξενούμενοι συνάντησαν μεγάλη αντίσταση από τον αντίπαλο τους, ενώ όσο περνούσαν τα λεπτά ήταν φανερό πως αγχώνονταν ολοένα και περισσότερο με αποτέλεσμα να μην έχουν το απαιτούμενο καθαρό μυαλό για να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα. Από το παιχνίδι δεν έλειψαν και οι εντάσεις πάντως. Στο 89’ μετά από μαρκάρισμα στον Παπανθύμου μέσα στην περιοχή, οι του Εθνικού ζήτησαν πέναλτι αλλά ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί κανονικά. Λόγω των έντονων διαμαρτυριών του, απομακρύνθηκε από τον αγωνιστικό χώρο ο προπονητής του Εθνικού Φιλήμονας Μιχαλάκης. Στο 90’ αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Χρυσοχός ενώ μετά το τέλος του αγώνα είδε απευθείας κόκκινη κάρτα ο Κνιφάτι επειδή έκανε χειρονομία προς την εξέδρα.
Καλύτεροι των γηπεδούχων οι Ζαμαντάκης, Αντωνιάδης και Τσακίρης. Άρεσαν από τον Εθνικό οι Στ. Τσακίρης, Μαρκόπουλος και Δημητριάδης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΡΟΔΙΑΚΟΣ: Κνιφάτι, Τσιμπιδάκης, Κελεπέρας, Τσακίρης, Τρίγγας, Ζαμαντάκης, Κολωβός (70’ Πουλής), Παπανικολάου Κ., Αντωνιάδης, Χρυσοχός, Γεωργαλλής (92’ Κεφάλας)
ΡΟΔΙΑΚΟΣ: Χατζηνικόλας Μιχ., Πάλλας, Δημητριάδης, Λυριστής, Θυριάκης, Τσακίρης Στ., Μπαϊρακτάρης, Γιώργου (71’ Μπεγκάσι), Μαρκόπουλος, Κρεκούκιας (54’ Παπανθίμου), Κουφαλάκης (54’ Στεργιόπουλος)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments