Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Ζωντανός» ο Άγιος Λουκάς

«Ζωντανός» ο Άγιος Λουκάς

6
10
Dodekanisos

«Ζωντανός» στο «κυνήγι» της πρώτης τριάδας της βαθμολογίας έμεινε ο Άγιος Λουκάς Αφάντου ο οποίος επικράτησε στο γήπεδο του με 2 – 0 του Νηρέα. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σημειώσουν και τα δυο τους τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται έντονα για την διαιτησία με τις πληροφορίες μάλιστα να αναφέρουν ότι αναμένεται να εκδώσουν και ανακοίνωση διαμαρτυρίας. Οι άνθρωποι του Νηρέα, αμφισβητούν και τα δυο γκολ των αντιπάλων τους καθώς είναι πεπεισμένοι ότι επιτεύχθηκαν από θέση οφσαϊντ. Σε γενικές γραμμές, οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν αρκετά …διαβασμένοι για το παιχνίδι αυτό και «στήθηκαν» πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο κλείνοντας όλους τους διαδρόμους προς την εστία του Κιόττου. Οι γηπεδούχοι είχαν μεν την υπεροχή αλλά στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού ήταν ανούσια.
Καλύτεροι του Νηρέα οι Κουδούνης και Κουτσουμπάρης όμως και οι υπόλοιποι δεν πήγαν άσχημα.
Ο Πίτσης με κεφαλιά στο 75’ έκανε το 1 – 0 και ο Κανέλος με σουτ μέσα από την περιοχή στο 89’ διαμόρφωσε το τελικό 2 – 0.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κώστας Καραγιάννης (Ροδίτης, Γεωργάς).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ: Χατζηχριστοδούλου, Κασιώτης, Μακρυδημήτρης, Χατζαντώνης (76’ Μπρισνόβαλης), Καλογήρου Ε., Καλογήρου Χρ., Μπάλα (62’ Νικολής), Κυριαζής, Μανέττας, Κανέλλος, Σπανός (46’ Πίτσης)
ΝΗΡΕΑΣ: Κιόττου, Μαρίνος, Ζούρδης, Κουδούνης, Καμπουράκης, Μοσκιού, Στούρης, Γιαννικάκης (80’ Μπούρα), Κουτσουμπάρης, Χρονόπουλος (65’ Φλεβάρης), Τομάνι

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Aris
Aris
10 years ago

Ο Καραγιαννης ο αχρηστος ο αρχή διεφθαρμένος και τελείως άσχετος με την διαιτησία πως να μην τα κανει μαντάρα.

mαριος
mαριος
10 years ago

kαραγιαννης και κυριως ο Ροδιτης απαραδεκτοι!!

kostas
kostas
10 years ago

simera disfimisan to podosfero karagianis kai roditis den aksizi na tous sxoliazis ntropi

simon
simon
10 years ago

Ενω ο πρωτος εποπτης που ακυρωσε καθαρο γκολ του αγιου λουκα στο 1ο ημιχρονο ειναι μια χαρα ε?

kostas
kostas
10 years ago

[quote name=”simon”]Ενω ο πρωτος εποπτης που ακυρωσε καθαρο γκολ του αγιου λουκα στο 1ο ημιχρονο ειναι μια χαρα ε?[/quote]
file ean kanane alkotest simera ston dietiti agonas den tha ginotane

Aris
Aris
10 years ago

Αυτος ειναι μεθυσμένος απο την μέρα που γεννήθηκε φίλε Κώστα . Καραγιαννης-Ροδιτης και κυρίως ο Γεωργας δεν πρεπει ουτε παιδικά να παίζουν ειναι επικίνδυνο για όλους.