Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Απειλεί με μηνύσεις η Παπαβασιλείου

Απειλεί με μηνύσεις η Παπαβασιλείου

0
Dodekanisos

Συνεχίζεται ο «χαρτοπόλεμος» μεταξύ της κ. Μαριέτας Παπαβασιλείου και του Ποδηλατικού Ομίλου «Μεσόγειος». Η κ. Παπαβασιλείου απέστειλε νέα επιστολή, απειλώντας μεταξύ άλλων ακόμα και με μηνύσεις.

Αναλυτικά:

«Αγαπητέ Κύριε,

η απάντηση που έδωσα στην πρώτη επιστολή σας, είναι απολύτως σαφής ως προς την θεσμική λειτουργία της Περιφέρειας και δεν επιδέχεται καμίας παρερμηνείας.

Το γεγονός ότι συνεχίζετε να στρέφεστε εναντίον μου και μάλιστα χρησιμοποιώντας ασύστολα ψεύδη για φανταστικές συνομιλίες που ποτέ δεν έγιναν και υποσχέσεις που ποτέ δεν έδωσα, υποκρύπτει μάλλον άλλου είδους σκοπιμότητες από την πλευρά σας.

Όσο για την επιμονή σας να μου αποδίδετε ρατσιστικά κίνητρα, με σκοπό να αποτελέσει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου πεδίο εκτόνωσης της όποιας αντιπαλότητας έχετε εσείς με άλλους ποδηλατικούς συλλόγους του νησιού, είναι προκλητική.

Θίγει και προσβάλει την προσωπικότητά μου και τον θεσμό που εκπροσωπώ. Επ’ αυτού, επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου. Αθλητισμός δεν είναι μόνο οι επιδόσεις και τα ρεκόρ που επικαλείσθε. Είναι πάνω από όλα, ήθος, παράδειγμα και στάση ζωής και όχι μέσο για την απόσπαση χρηματικών ενισχύσεων.

Μαριέτα Παπαβασιλείου
Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού
Αθλητισμού και  Πολιτισμού»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments