Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Απεβίωσε η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου

Απεβίωσε η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου [pic]

0
@SPORTIME.GR
Dodekanisos

«Έφυγε» από την ζωή το πρωί της Δευτέρας, η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου. Δυστυχώς δεν κατόρθωσε να νικήσει τον καρκίνο, με τον οποίο «πάλευε» τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Συγκλονιστικό ήταν το τελευταίο μήνυμά της.

Ο δημοσιογραφικός χώρος πενθεί από τον άδικο χαμό της δημοσιογράφου, Αριάδνης Γερασιμίδου. Μάλιστα με ανακοίνωσή του το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της Αριάδνης Γερασιμίδου η οποία απεβίωσε σε ηλικία μόλις 39 ετών.

Η νεαρή γυναίκα είχε αντιληφθεί την κρίσιμη κατάσταση της υγείας της. Τόσο πολύ που είχε γράψει ένα μήνυμα και το οποίο είχε ζητήσει να αναρτηθεί στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μόλις… «φύγει».

Αναλυτικά η χαρακτηριστική ανάρτηση

«Ούπς. Μάλλον τελικά ”έφυγα” για κάπου καλύτερα! Όπως μου είχα υποσχεθεί ”έφυγα” όμορφη οπότε όλα καλά! Θέλω να ξέρετε πως πάλεψα μέχρι τελευταία στιγμή 4 χρόνια και δυστυχώς νίκησε ο πόνος του καρκίνου. Δε θέλω κανένας να λυπηθεί, θέλω να χαμογελάτε και να ζείτε την κάθε σας ημέρα ευτυχισμένοι! Δεν αξίζει τίποτα παρά οι στιγμές που έχουμε! Να τις περνάτε όμορφα, να μην δουλεύετε πολύ και να ΖΕΙΤΕ! Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τεράστια αγάπη που έχω πάρει από όλους! Γνωστούς και αγνώστους. Για όσους με θέλουν δίπλα τους εκεί θα είμαι πάντα εκεί! Και επειδή θέλω να οδηγείτε όλοι σωστά και με ασφάλεια, ψάξτε το #SafetyFirstGR, ένα πρότζεκτ οδικής ασφάλειας που το έκανα γιατί είχα πει πως ήθελα να μείνει κάτι καλό πίσω μου, για όταν φύγω. Αυτά. Να έχετε ευτυχισμένες στιγμές! Θα τα ξαναπούμε πάλι. Η ζωή συνεχίζεται!»

Υ.Γ Την Αριάδνη Γερασιμίδου δεν την γνώριζα προσωπικά. Γνωριστήκαμε στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ διότι δίδασκε εκεί το μάθημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Στα 4-5 μαθήματα που μας παρέδωσε, τα έκανε με μεράκι, γεμάτη ενθουσιασμό και δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να απαντήσει στις απορίες μας. Με την σειρά μου εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στους οικείους της. Είναι πολύ κρίμα που «έφυγε» ένας τόσο νέος άνθρωπος…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments