Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Απέδρασε με το “διπλό” η Δόξα Κ.

Απέδρασε με το “διπλό” η Δόξα Κ.

0
doxa kardamainas
Dodekanisos

Το πρώτο της μεγάλο φετινό «διπλό» πέτυχε η Δόξα Καρδάμαινας καθώς επικράτησε του Ηρακλή Λάρδου εκτός έδρας με το ευρύ 4-1 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ καλά στο παιχνίδι αιφνιδιάζοντας τους αντιπάλους τους. Μόλις στο 3΄ ο Πανόπουλος με απευθείας φάουλ άνοιξε το σκορ για το 0-1. Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανυγηρισμοί ο Ηρακλής έφτασαν στο 1-1 με το τέρμα του Καλογέρη. Στη συνέχεια η ομάδα του Δημήτρη Χρυσόπουλου κυκλοφόρησε καλύτερα τη μπάλα παίρνοντας και πάλι το προβάδισμα στο 32΄ με τον Δημήτρη Παντελή, αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.
Στην επανάληψη η Δόξα παίζοντας κλειστά και με κόντρα επιθέσεις μπόρεσαν να κάνουν τρία τα τέρματά τους με τον Πανόπουλο στο 76΄. Το τελικό 1-4 που έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο σκορ διαμόρφωσε στο φινάλε ο Αντρέας Χατζηαντωνίου.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Αντωνάς, (Μαυρουδής, Βούλγαρη)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΔΟΥ: Καντιμοίρης, Παπαϊωάννου, Νίκολι, Ζερβός, Τσαγκαρόπουλος, Κοντός (62’Ευαγγελίδης Ι.), Ευαγγελίδης Σ., Μπαρδής (67’Κάμμας), Καλογέρης, Στογιανόφσκι, Μπεννούρ,
ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ: Γιακούμαρος, Κορκής (65’ Πατσαβούδης), Χατζηπαναγιώτης, Χατζησεβαστός (85’ Πης), Κουρζής Α., Κουρζής Γ., Παντελής (67’ Λαμάι), Μέμα, Οχτάρας, Χατζηαντωνίου, Πανόπουλος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments