Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πρώτα χαμόγελα στη Θολό!

Πρώτα χαμόγελα στη Θολό!

0
IMG 4210
Dodekanisos

Μετά από ένα ωραίο παιχνίδι με αρκετές φάσεις ο Δαμάγητος επικράτησε με 3-1 της Αθλέτικο Αφάντου φτάνοντας στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ αλλά η απάντηση των φιλοξενουμένων ήταν γρήγορη με συνέπεια το πρώτο μέρος να λήξει ισόπαλο 1-1. Στην επανάληψη ο Δαμάγητος με τον κορυφαίο του παίκτη τον Χωρίτη πήρε από νωρίς το προβάδισμα που ουσιαστικά τον έβαλε σε θέση οδηγού. Στην συνέχεια η Αθλέτικο ήταν αυτή που πίεσε ψηλά, με τους γηπεδούχους να προσέχουν τα νώτα τους καιν παράλληλα να προσπαθούν να χτυπήσουν στην κόντρα. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν κάποιες ευκαιρίες κυρίως με στημένες φάσεις, όπως και ο Δαμάγητος που πλέον είχε πολλούς χώρους για να επιτεθεί στην «κόντρα». Τελικά στο 87’ με ένα τρίτο τέρμα ο Δαμάγητος «καθάρισε» το ματς πετυχαίνοντας έτσι το πρώτο του φετινό «τρίποντο» μετά την ισοπαλία την 1η αγωνιστική με τον Ευαγόρα.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Πατσιόπουλος, Μπερδεμπές και Μπέκας.
Τα Γκολ
23’ Μετά από γύρισμα του Ατσίδη ο Χωρίτης στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ (1-0)
28’ Ο Λαουδίκος αφού απέφυγε δύο αντιπάλους μπήκες την περιοχή και με σουτ νίκησε τον Στεργενάκη φέρνοντας το ματς στα ίσα (1-1)
57’ Ο Χωρίτης μετά από μπαλιά του Μάχλη με κεφαλιά έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του, πετυχαίνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα(2-1)
87’ Ο Ατσίδης με επέλαση στον κενό χώρο και με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ: Στεργενάκης, Μπιλιάς Ανδ., Κυριακάκης, Σιράκος, Πηδιάκης, Μπιλιάς Φ. (73’ Αρφαράς), Χωρίτης, Καραγιάννης (79’ Καμπουράκης), Μάχλης, Γρηγοριάδης, Ατσίδης (88’ Ντελλάκης)
ΑΘΛΕΤΙΚΟ: Γουργούλιας, Μοσχηδιού, Μακρυδημήτρης, Μοσχούς, Ηλίας (75’ λ.τ. Κασιώτης), Χατζαντώνης, Καλογήρου (37’ λ.τ. Μπακίρης), Χαμάλης, Μπάλα, Κανέλλος (46’ Χατζηγεωργίου), Λαουδίκος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments