Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Άνετο απόγευμα για τον Διαγόρα

Άνετο απόγευμα για τον Διαγόρα

0
diagoras poseidonas
Dodekanisos

Πέρασαν είκοσι λεπτά για να πετύχει το πρώτο του γκολ ο Διαγόρας αλλά στην συνέχεια ήταν καταιγιστικός και νίκησε με 5-0 τον Ποσειδώνα Καρπάθου, σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Κρεμαστής. Οι τυπικά γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι και πίεσαν ψηλά τον αντίπαλο τους, όμως και ο Ποσειδώνας δεν κλείστηκε στην άμυνα για να περιμένει εκεί τον αντίπαλο του αλλά κοίταξε στα μάτια τον «γηραιό». Ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για την ομάδα της Καρπάθου καθώς ο Διαγόρας είχε την κατοχή και καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, απειλούσε συνεχώς την εστία του Γαλάνη αλλά το γκολ δεν ερχόταν. Ο πλουραλισμός των επιθετικών ενεργειών των «κυανέρυθρων» δημιουργούσε προβλήματα στην αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων και στο 20΄ λύθηκε η «πολιορκία», αφού ο Διαγόρας άνοιξε το σκορ και τα πράγματα έγιναν απλούστερα. Γρήγορα(24΄) οι γηπεδούχοι έκαναν το σκορ 2-0, αφού βέβαια έχασαν αρκετές καλές ευκαιρίες από την έναρξη του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο «γηραιός» αύξησε το σκορ από τα αποδυτήρια, αφού στο 46΄πέτυχε το 3-0 και πλέον ο δρόμος για διεύρυνση του σκορ ήταν ορατός. Το 1-0 σημειώθηκε από πέναλτι που κέρδισε ο Πεταυράκης στο 20΄και το εκτέλεσε εύστοχα ο Κιοσέογλου. Μετά από τέσσερα λεπτά(24΄) ο Γεωργαλλής από τον άξονα έβγαλε δεξιά στον Πεταυράκη που έκανε την συρτή σέντρα και ο Καζηλιέρης στην προσπάθεια του να αποκρούσει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, 2-0. Στο 46΄ο Γεωργαλλής απέφυγε τρεις αντιπάλους και έστρωσε στον Κιοσέςογλου που με κοντινό πλασέ έκανε το 3-0. Ο Μαθιός στο 51΄έβγαλε μόνο του τον Γεωργαλλή , πλασέ και 4-0. Στο 55΄ο Πεταυράκης από δεξιά έκανε την συρτή πάσα, άφησε έξυπνα την μπάλα ο Κιοσέογλου και ο Αθανασίου με ωραιότατο πλασέ έκανε το 5-0. Ο νεαρός φλεβάρης, από πάσα τακουνάκι του Μαθιού, με βολίδα σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι.
Διαιτησία Παπαγιαννίδης- Καλκαβούρας- Βασιλείου
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Δαρζέντας, Χειμωνέττος, Παπαδημήτρης, Πομπού, Αθανασίου Αντ., Κιοσέογλου(55΄Κόρλος), Γεωργαλλής(67΄Καματερός), Τσαγκάρης, Μαθιός, Πεταυράκης(57΄Φλεβάρης).
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Κ. : Γαλάνης, Τσιαβέλης, Σπυρίδης(79΄Τσάμης), Σπανός, Καζηλιέρης(76΄Χριστόπουλος), Μαντιναίος, Κουλάϊ, Γιαλουράκης, Καράλης, Τσιπισίδης, Βασειλιώτης(65΄Καουκάκης).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments