Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Απέδρασε με Δελαπόρτα

Απέδρασε με Δελαπόρτα

0
Dodekanisos

Με ένα γκολ του Γιώργου Δελαπόρτα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ιάλυσος απέδρασε με το “διπλό” από το Κιάτο, επικρατώντας του τοπικού Πέλοπα με 1 – 0.

Με το “τρίποντο” αυτό που τόσο πολύ το είχαν ανάγκη, οι “ερυθροκίτρινοι” μπήκαν με το δεξί στο 2018 και μπορούν να ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον τους στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας καθώς ο ρυθμός ήταν μέτριος ενώ υπήρχαν και πολλά νεύρα αλλά και διακοπές. Στην επανάληψη, το σκηνικό διαφγοροποιήθηκε με τους παίκτες του Ιάλυσου να ανεβάζουν κατά πολύ την απόδοση τους και να φθάνουν τελικά στην κατάκτηση των τριών βαθμών που φυσικά ήταν και το ζητούμενο. Καθοριστική ήταν η συμβολή των Φαβάλι και Κόλα οι οποίοι με την είσοδο τους έδωσαν άλλη πνοή στη ροδίτικη ομάδα.

Το μοναδικό λοιπόν γκολ επιτεύχθηκε στο 59′. Ο Μπεγκλετζής έκανε την κάθετη πάσα μέσα στην περιοχή και ο Δελαπόρτας με ωραίο διαγώνιο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 0 – 1.

Οι κυριότερες φάσεις
Στο 7′ ο Μιχαλόπουλος έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το κάθετο δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
Στο 81’ο Φαβάλι έκλεψε τη μπάλα και βγήκε σε θέση τετ α τετ αλλά το πλασέ του εξουδετερώθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα
Στο 87′ ο Πράτος έκανε το σουτ από τα όρια της περιοχής αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το κάθετο δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Βεργέτης (Τριανταφύλλου, Νίκας) από την Αρκαδία.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΠΕΛΟΠΑΣ: Ριζάϊ, Ντουμπανάκης (64′ Θεοδωρόπουλος), Κουρούμαλης (77′ Ροθώνης), Νάκας, Παπαδόπουλος, Πενέσης, Παπουτσής, Αναγνωστόπουλς, Μυργιώτης, Ραχίμ (70′ Πράτος), Μιχαλόπουλος (62′ Γάλας)
ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Τσούπρος, Αρχοντούλης, Χριστόφ (46′ Κόλα), Ρεκλείτης, Δελαπόρτας, Σπάρταλης (46′ Φαβάλι), Μπεγκλετζής (93’Καραμανώλης), Σταυλάς, Δήμας, Βλάχος (876′ Αρέτογλου)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments