Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πέρασε εύκολα από τ΄ Απόλλωνα ο Ορφέας

Πέρασε εύκολα από τ΄ Απόλλωνα ο Ορφέας

0
Dodekanisos

Σημαντικό “διπλό” που τον κρατάει στην κορυφή της βαθμολογίας της Β΄ Κατηγορίας (1ος όμιλος) πέτυχε ο Ορφέας καθώς πέρασε από τ΄ Απόλλωνας επικρατώντας του τοπικού Απόλλων με 3-1. Δύο τέρματα για τους νικητές πέτυχε ο Στεργιόπουλος και ένα ο Τσακίρης, για τους γηπεδούχος σκόραρε ο Δάσσιος.

Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στο πρώτο μέρος. Μάλιστα στο 34΄ πήραν «κεφάλι» στο σκορ με το δυνατό σουτ του Στεργιόπουλου (0-1). Πέντε λεπτά αργότερα η ομάδα του Γρηγόρη Σαρρή διπλασία σε τα τέρματά της. Ο Στεργιόπουλος εκτέλεσε το φάουλ και ο Τσακίρης με ωραία κεφαλιά έγραψε το 0-2, σκορ που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Οι Απολλωνιάτες παρουσιάστηκνα καλύτεροι στην επανάληψη αλλά δεν κατάφεραν εν τέλει να πάρουν κάτι από το παιχνίδι. Στο 57΄ ο Τσικούρης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ το 0-3 για τους «κόκκινους» έκανε και πάλι ο Στεργιόπουλος στο 81΄ μετά από πάσα του Μπάκη. Το μόνο που κατάφερε ο Απόλλωνας ήταν να μειώσει σε 1-3 με τον Δάσσιο στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Αντωνάς (Ορφανός, Θεοδωρής)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΠ.: Σεντονάς Σ., Μπιλιάς, Μακαρούνας (32΄ Παναής), Πλάτσης, Σεντονάς Φ. (46΄ Τσακμακίδης), Ζουρούδης, Καλαμαράς (46΄ Δάσσιος), Κωνσταντάκης, Σακαρέλης, Διακοδημητρίου (46΄ Πονήρης), Διακοβασιλείου

ΟΡΦΕΑΣ: Μπιλιάς, Τσακίρης, Αντωνιάδης, Τσικούρης, Αυγουστάκης (68΄ Ντουρμισλάρι), Λουκίσσας, Κόκας (80΄ Μίλο), Καμπούρης (87΄ Παπαδιός), Λόσσε, Στεργιόπουλος (85΄ Κουτσούκος), Μπάκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments