Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Aντίο Μαργαρίτη στον Εθνικό

Aντίο Μαργαρίτη στον Εθνικό

0
Dodekanisos

Ένα δικό μας παιδί, ένας Δωδεκανήσιος από το νησί της Κω, ο Αλέξανδρος Μαργαρίτης μετά από ένα χρόνο παραμονής στον Εθνικό Πειραιά και στην Γ΄ Εθνική λέει αντίο στους Πειραιώτες αλλά υπάρχει φιλική διάθεση και από τις δύο πλευρές.

Ο Μαργαρίτης ξεκίνησε από την Κω με προπονητή τον Γιάννη Μανούσογλου και στα 15 του στέφθηκε πρωταθλητής Δωδεκανήσου με την Α.Ε Κω, ενώ παράλληλα ήταν στέλεχος των Μικτών μας ομάδων και μάλιστα ήταν πρώτος σκόρερ.

Στην συνέχεια αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό και αγωνιζότανε με τα τμήματα υποδομών. Οι καλές του παρουσίες τράβηξαν το ενδιαφέρον των Ιταλών και συγκεκριμένα της Προζινόνε που είχε ανέβει στην Α΄ Εθνική Ιταλίας, όμως οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν οικονομικά ανταλλάγματα και η μετακόμιση δεν ήρθε για τον Μαργαρίτη.

Ακολούθησε ο Παναιτωλικός για 1.5 χρόνο όπου ένας τραυματισμός τον έφερε πίσω αγωνιστικά. Με πείσμα όμως ο νεαρός μεσοεπιθετικός, αποθεραπεύτηκε και η καλή αγωνιστική του παρουσία τον έφερε στον Εθνικό Πειραιά και στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής όπου είχε μια καλή χρονιά.

 

Παρά το γεγονός ότι ο προπονητής του Θύμιος Γεωργούλης τον ήθελε στον Εθνικό, ό ίδιος όμως επέλεξε να χαράξει άλλη πορεία και να αγωνιστεί η στην Β΄ ή στην Γ΄ Εθνική αλλά σε διαφορετική ομάδα.

Ο νεαρός μέσος έχει δεχτεί προτάσεις από ομάδες της επονομαζόμενης Football Leauge και της Football Leauge 2 αλλά δεν βιάζεται καθώς επιθυμεί να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή σε ομάδα που να τον καλύπτει από όλες τις πλευρές. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως και απο το νησί μας υπάρχει ενδιαφέρον για το πρόσωπο του αλλά ακόμη τίποτα χειροπιαστό.

Εμείς ευχόμαστε στον Αλέξανδρο το καλύτερο δυνατό γιατί και ποιότητα διαθέτει και δυναμική αλλά είναι και καλός χαρακτήρας.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments