Ανοίγει ο ασκός του αιόλου, πρώην στρατιωτικοί μηνύουν την κυβέρνηση Biden

0
Dodekanisos

Τη νομική οδό ανοίγουν πρώην στρατιώτες του Αμερικανικού στρατού οι οποίοι έχασαν τις δουλειές τους εξαιτίας υων υποχρεωτικών εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, υποβάλλουν αγωγή κατά της κυβέρνησης Biden λόγω του ότι έχασαν μισθούς και παροχές λόγω της κυβερνητικής εντολής! Ο δικηγόρος Dale Saran, ο οποίος είναι συνταξιούχος πεζοναύτης, ενώθηκε με τους συναδέλφους δικηγόρους Andy Meyer και Brandon Johnson για να εκπροσωπήσουν πρώην στρατιώτες σε τρεις ξεχωριστές αγωγές κατά του προέδρου και του υπουργικού συμβουλίου του.

Όπως αναφέρουν διάφορα μέσα ενημέρωσης το τελευταίο διάστημα που ασχολούνται με το θέμα, οι αγωγές είναι τρεις ωστόσο αναμένεται να μετατραπούν σε ομαδική αγωγή προκειμένου να εκπροσωπηθούν όλοι οι στρατιώτες που εκδιώχθηκαν από τον στρατό ή τέθηκαν με άλλον τρόπο εκτός υπηρεσίας επειδή αρνήθηκαν να εμβολιαστούν. Το συνολικό χρηματικό ποσό που απαιτούν ως αποζημίωση είναι κάποια δισεκατομμύρια δολλάρια. Οι τρεις αγωγές που κατατέθηκαν στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο των ΗΠΑ θα εκδικαστούν σε ένα εξειδικευμένο δικαστήριο όπου εκδικάζονται παράνομες απολύσεις.

Περίπου 80.000 και έως και 100.000 στρατιωτικοί των ΗΠΑ, ενεργοί και έφεδροι, λέγεται ότι επηρεάστηκαν από την εντολή εμβολιασμού του Μπάιντεν. Από αυτούς, περισσότεροι από 8.000 εν ενεργεία στρατιώτες εκδιώχθηκαν εξ ολοκλήρου από τον στρατό, όπως και δεκάδες χιλιάδες έφεδροι που έλαβαν εντολή να σταματήσουν την εκπαίδευση ή να τεθούν σε ανενεργή κατάσταση.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments