Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Ανοιχτός διάλογος με θέμα το μέλλον της Ευρώπης (pics)

Ανοιχτός διάλογος με θέμα το μέλλον της Ευρώπης (pics)

0
Dodekanisos

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Κατάλυμα της Ισπανίας στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου ο διάλογος πολιτών με θέμα “Το μέλλον της Ευρώπης: Ευκαιρίες και Προκλήσεις για τις Νησιωτικές Περιφέρειες”. Διοργανώθηκε από το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της ΑΝ.ΔΩ Α.Ε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Normunds Popens, ενώ παρέμβαση έκανε και ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.

Η εκδήλωση είχε ξεκάθαρο μήνυμα για την ανάγκη να ψηφίσουν οι Ευρωπαίοι πολίτες στους ευρωεκλογές. Αξίζει να τονίσουμε ότι η βραδιά συνεχίστηκε με το μπαρόκ κονσέρτο που μάγεψε το κοινό και εντυπωσίασε.
Στο χώρο της εκδήλωσης φιλοξενήθηκε έκθεση με τις βραβευμένες φωτογραφίες στο πλαίσιο διαγωνισμού που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, καθώς και με φωτογραφίες συγχρηματοδοτούμενων έργων στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, από το ΕΣΠΑ 2014-2020 και το ΕΣΠΑ 2007-2013.

-Σημειώνεται ότι ο κ. Normunds Popens πήρε ένα δωράκι από τον φωτογράφο Nicolas Nanev, έναν Μάρτη, με την ευχή να έχει την υγεία του και να είναι πάντα καλά. Η έκπληξη του ήταν μεγάλη αν και γνώριζε για την συμβολική σημασία του συγκεκριμένου δώρου. Είναι μια απόδειξη ότι οι Ευρωπαίοι πολίτες έχουν έρθει πολύ κοντά.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments