Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ανεβαίνει ο ΔΙ.ΑΣ.

Ανεβαίνει ο ΔΙ.ΑΣ.

0
Dodekanisos

Μια πολύ σημαντική νίκη πέτυχε σήμερα ο ΔΙ.ΑΣ. καθώς κέρδισε με 3-1 τον Απόλλωνα Κ. στην Αντιμάχεια, σε εξ΄ αναβολής αναμέτρηση για την 14η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Μετά από αυτό το τρίποντο μείωσε στους 7 βαθμούς την απόστασή του από την κορυφή.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ιδανικά στο ματς αφού μόλις στο 6΄ κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Πανόπουλου από τον Σαχίνη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Θωνιάτης στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στη συνέχεια και μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους δεν σημειώθηκαν πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και το 1-0 υπέρ των «ερυθρόλευκων» δεν άλλαξε.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης η ομάδα του Γιάννη Μανούσογλου έκανε δύο τα τέρματά της, με τον Χατζηφούντα ο οποίος από θέση τετ α τετ με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 2-0. Από την άλλη οι Απολλωνιστές ουσιαστικά στην πρώτη καλή στιγμή τους στο 71΄ μείωσαν το σκορ με το γκολ που πέτυχε ο Μαθιός (2-1). Οι Κώοι δεν πτοήθηκαν και στο 85΄ «κλέιδωσαν» την υπόθεση νίκη με το άπιαστο σουτ του Χατζησουλεϊμάν για το 3-1 που έμελλε να μείνει ως το τέλος.

Φάσεις και γκολ                                                                                            

Στο 6΄ ο Θωνιάτης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι θα ανοίξει το σκορ για το 1-0.

Στο 16΄ ο Χατζησουλεϊμάν εκτέλεσε το φάουλ, ο Θωνιάτης πήρε την κεφαλιά λίγο άουτ.

Στο 49΄ μετά από ωραία κάθετη του Χατζσουλεϊμάν ο Χατζηφούντας θα πλασάρει εύκολα για το 2-0.

Στο 63΄o Μπεκιρλάρι από καλή θέση θα σουτάρει με τη μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 71΄ ο Μαθιός μετά από σέντρα του Παλάζη θα μειώσει σε 2-1.

Στο 77΄ ο Μαθιός θα πλασάρει αδύναμα μόνος του μέσα στην περιοχή, με τον Τσαραπατσάνη να μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα.

Στο 79΄ μετά από φάουλ από τα αριστερά ο Θωνιάτης από την «καρδιά» της άμυνας θα πάρει την δυνατή κεφαλιά, ο Ροδίτης θα αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 85΄ ο Θωνιάτης θα εκτελέσει ένα φάουλ, η μπάλα θα κοντράρει στα σώματα με τον Χατζησουλεϊμάν από το ύψος της περιοχής να πιάνει το σουτ στην κίνηση στέλνοντας τη μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας του Ροδίτη για το 3-1.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Δημαράκης (Αλέκος, Καραμούτας)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΙ.ΑΣ.: Τσαραπατσάνης, Πανόπουλος (72΄ Δουγέκος), Μποϊλής, Χατζησουλειμάν, Γκεστένια, Μαριάς, Βλαντιμίροφ, Χατζηφούντας (86΄ Συνεσίου), Θωνιάτης, Μπεκιρλάρι (88΄ Δρόσος), Πης (57΄ Μαργαρίτης)

ΑΠΟΛΛΩΝ Κ.: Ροδίτης, Κυρίτσης, Κίτσος, Νικολός, Σαχίνης, Μαθιός (88΄ Γιορδαμνής), Γεωργιάδης, Φλεβάρης (51΄ Διακουράκης), Μπάρδης, Παλάζης (86΄ Φιλιππάκος), Καντιμοίρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments