Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Τον… λύτρωσε ο Παπαδημήτρης

Τον… λύτρωσε ο Παπαδημήτρης

0
Dodekanisos

Χάρις σε ένα γκολ του Μανώλη Παπαδημήτρη στο 87′ ο Ηρακλής επικράτησε με σκορ (0 – 1) του Αστέρα Μασάρων και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου. Το παιχνίδι ήταν κακό, δίχως ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Στο πρώτο ημίχρονο η κατοχή της μπάλας ήταν μοιρασμένη και η μοναδική ευκαιρία ήρθε στο 41′ με μακρινό σουτ του Συμεωνίδη το οποίο κατέληξε κόρνερ μετά από κόντρα σε αντίπαλο αμυντικό. Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε. Οι δύο ομάδες δεν έβρισκαν χώρους ώστε να “ανοίξουν” τις αντίπαλες άμυνες με αποτέλεσμα να μην μπορούν να δημιουργήσουν τελικές. Στο 54′ ο Σκυλάς απομάκρυνε το φάουλ του Αλιάι, ενώ στο 87′ ήρθε η λύτρωση για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στην πρώτη τους ευκαιρία κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Ο Αμπελάς εκτέλεσε φάουλ και ο Παπαδημήτρης με ωραία κεφαλιά, νίκησε τον Μαρίνοβ δίνοντας την πρόκριση στους “ροπαλοφόρους” (0-1).

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Σπάρταλης με βοηθούς τους κ. Τσέτσο και Μαυρουδή.

Συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΣΑΡΩΝ: Μαρίνοβ, Πέθακας (66′ Πονιάς), Ζωάννου, Φωτάρας, Κιλασίν, Συμεωνίδης, Χατζημανώλης (61′ Στογιανόφσκι), Δημητριάδης, Πλαγγέντης Λ, Κοτσίκος ( 81′ Πλαγγέντης Γ), Αλιάι (89′ Λούπος).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡΙΤΣΩΝ: Σκυλάς, Λενιού, Παπαδημήτρης, Καρίκης, Βασιλώτος Ε (93′ Αναγνώστου), Μπίλιας, Βασιλώτος Χ (46′ Σιαμαντούρας), Παπακωσταντής, Αμπελάς, Κούρος, Τσαλώλης (63′ Λερογιάννης).

Αλέξανδρος Σιδερής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments