Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ανεβαίνει και πάλι ο ΑΟ Σύμης

Ανεβαίνει και πάλι ο ΑΟ Σύμης

0
Dodekanisos

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας (1ος όμιλος) πανηγύρισε ο ΑΟ Σύμης. Μετά τον Ευαγόρα, επικράτησε εκτός έδρας και του ΑΣ Τήλος με 3 – 2 και πρόσθεσε άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό της.

Σε γενικές γραμμές, οι Συμιακοί έδειχναν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ρίκκα πέτυχε το 0 – 1 στο 25′ αλλά στο 31′ ο Η. Σακελλάρης έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1 – 1). Στο 63′ ο Μ. Χατζηπέτρος πέτυχε το 1 – 2 αλλά και πάλι οι Τηλιακοί βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν στο 86′ με τον Η. Σακελλάρη. Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στις καθυστερήσεις, ο Ράπι διαμόρφωσε το τελικό 2 – 3.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣ ΤΗΛΟΣ: Μ. Χατζηνικόλας, Χατζηφούντας, Ρούκο, Κ. Σακελλάρης, Οίκουτας, Χριστοφής, Μ. Καραγιάννης (90′ Λεβεντέρης), Ρίκκα, Γ. Ράπι, Ρ. Ράπι (46′ Χότζα), Τσίκκης, Στεφάνου, Ε. Κυπριώτης (46′ Ζουρούδης)
ΑΟ ΣΥΜΗΣ: Σ. Χατζηπέτρος, Τσαουσέλης, Ν. Χατζηπέτρος, Μ. Χατζηπέτρος (75′ Κατσιμπράκης), Μ. Καραγιάννης (90′ Λεβεντέρης), Ρίκκα, Γ. Ράπι, Ρ. Ράπι (46′ Χότζα), Τσίκκης, Στεφάνου, Ε. Κυπριώτης (46′ Ζουρούδης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments