Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Παρέμεινε “ζωντανή” η Δόξα Ψίνθου

Παρέμεινε “ζωντανή” η Δόξα Ψίνθου

0
Dodekanisos

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο τέρματα, η Δόξα Ψίνθου αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ (2-2) κόντρα στον Κλεόβουλο Λίνδου στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της ‘Α κατηγορίας.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 15′ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με δράστη τον Κολιοκώστα, o oποίος με κοντινή προβολή, νίκησε τον Κοντογιωργάκη (0-1). Στο 41′ η ομάδα του Δημήτρη Δογιάμα πέτυχε και δεύτερο τέρμα με πλασέ του Δήμου Παπαϊκονόμου (0-2). Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση. Ο Γιώργος Καρίκης κατάφερε να μείωσει σε (1-2) στο 44′ και να δώσει νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση ενόψει δευτέρου ημιχρόνου. Η Δόξα κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 59′ με δυνατό σουτ του Γιώργου Καρίκη (2-2). Η ομάδα της Λίνδου έχασε τεράστια ευκαιρία να “κλέψει το παιχνίδι, όταν το σουτ του Ταγκάεφ στο 72′ κατέληξε στο δοκάρι του Κοντογιωργάκη. Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι και η Δόξα κατάφερε να πανηγυρίσει έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.

Συνθέσεις:

ΔΟΞΑ ΨΙΝΘΟΥ: Κοντογιωργάκης, Κουνελλές, Ορφανός, Τσούλλος, Κωστομοίρης, Τσοπάνογλου, Μάστορας (40′ Καζέλλης), Μπατέστας, Καρίκης, Στεφανής, Πεττράς (50′ Κώστας).

KΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Χρυσανθής, Κουκουτσέλας, Χαμιταϊ, Κακλαμάνος Ε (85′ Χαρίτος), Πιτσουρδάκης (20 Νικηταράς), Γαϊτάνος (67′ Κοντός), Κακλαμάνος Α, Κολιοκώτας, Παπαϊκονόμου, Ταγκάεφ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments