Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Άνετη πρόκριση για τον Άρη

Άνετη πρόκριση για τον Άρη

0
Dodekanisos

Πετυχαίνοντας και τα τέσσερα τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης Αρχαγγέλου κέρδισε χωρίς δυσκολίες με 4-0 τον Αστέρα Παστίδας στο γήπεδο Αρχαγγέλου και πήρε το εισιτήριο για τους «8» του θεσμού του Κυπέλλου Δωδεκανήσου.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Τελικά αυτό δεν το κατάφεραν αφού βρήκαν μπροστά τον νεαρό τερματοφύλακα Παπαμιχαήλ που έκανε καίριες επεμβάσεις κρατώντας το μηδέν μέχρι την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη ο Άρης μπήκε αποφασισμένος και μόλις στο 48΄ άνοιξε το σκορ με το σουτ του Μάλλιου από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Στο 68΄ ο Αποστολάτος έστειλε άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και κάπως έτσι έγινε το 2-0. Τον δείκτη του σκορ στο 3-0 ανέβασε στο 82΄ ο Κρεκούκιας ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Χατζηπέτρος με δυνατό διαγώνιο σουτ.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Γιαννουκάς (Μαυρουδής, Λυριστής)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΡΗΣ: Βαρέλης, Πομπού, Τσελεπίδης, Χατζηπέτρος, Γκίκας, Χατζηνικόλας (68΄ Κρεκούκιας), Γιαννιού (59΄ Μπαϊρακτάρης), Θοδωρή, Χατζηλιόντας (75΄ Καρράς), Μάλλιος (78΄ Μπαρμπαντώνης), Αξιώτης

ΑΣΤΕΡΑΣ Π.: Παπαμιχαήλ Ρ., Κατσαμάκης, Καλαγρής, Αποστολάτος, Σκόρπος (72΄ Παπαμιχαήλ Μ.), Γιαννακόπουλος Σ., Καρύδης, Λιάμης, Αμπντουλάι (55΄ Λεωνίδου), Γιαννακόπουλος Γ., Πολυχρόνης (61΄ Κυρίτσης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments