Αρχική Εφηβικό Άνετη «πράσινη» επικράτηση

Άνετη «πράσινη» επικράτηση

0
Dodekanisos

Μετά από ένα καλό ποιοτικά παιχνίδι που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο, η Ρόδος νίκησε με 2-0 τον Ευκλή στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του Εφηβικού Πρωταθλήματος για τον όμιλο της Ρόδου. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες αλλά τελικά στα δύο σημάδεψαν σωστά και πέτυχαν δύο γκολ. Ωστόσο οι «πράσινοι» αν και από το 20΄ έπαιζαν με αριθμητικό μειονέκτημα, δεν επέτρεψαν στους παίκτες του Ευκλή να απειλήσουν σοβαρά την εστία του Καλανδρώνη. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό απέναντι στους πρωτοπόρους αλλά φάνηκε ότι χρειάζονται ακόμα δουλειά για να φτάσουν στα επίπεδα που θέλουν.

Φάσεις και γκολ
4΄ Ο Ντουρμισλάρι με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής πέτυχε το 1-0.
20΄ Αποβλήθηκε ο Πόλο με κόκκινη κάρτα γιατί κλώτσησε αντίπαλο.
27΄ Ο Πελαρδής λίγο έξω από την περιοχή επιχείρησε το δυνατό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
29΄ Με ωραίο τρόπο ο Αυγουστάκης ελίχθηκε στο ύψος της περιοχής και σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα στο δεξί δοκάρι.
43΄ Φανταστική ενέργεια του Κεχαγιόγλου από τα δεξιά που απέφυγε δύο αντιπάλους τους και έβγαλε την συρτή σέντρα για τον Αγαπητό Ζαχαρία που με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-0.
46΄ Αυγουστάκης και Ντορυρμισλάρι συνδυάστηκαν ωραία, σουτ του δεύτερου από κοντά απέκρουσε με τα πόδια ο γκολκίπερ.
55΄ Ωραία σέντρα από τα αριστερά του Χατζηκυριαζή, πλασέ του Χεμωνέττου στο δεύτερο δοκάρι απέκρουσε σε κόρνερ ο γκολκίπερ.
57΄ Κοντινό αδύναμο πλασέ του Ζερβού, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.
59΄ Ο Κεχαγιόγλου από τον άξονα έβγαλε άψογη πάσα αριστερά για τον Σταματούλλα που σούταρε και σημάδεψε την ρίζα του αριστερού δοκαριού.
67΄ Πλασέ του Ντουρμισλάρι μέσα από την περιοχή, έδιωξαν οι αμυντικοί πριν η μπάλα περάσει την γραμμή τέρματος.
77΄ Μόνος του ο Λαζαράκης μέσα στην περιοχή, πλάσαρε αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.

Διαιτησία Αναστασόπουλος-Ντόκος-Ντάκο
ΡΟΔΟΣ: Καλανδρώνης, Κεχαγιόγλου, Σταματούλλας(85΄Κλαδάς), Αμπελάς (87΄Ζαννέττος), Πότσης, Ζαχαρίας Κ., Πόλο, Πελαρδής(50΄Λαζαράκης), Ζαχαρίας Αγ. (70΄Αλιμερκάϊ), Ντουρμισλάρι (82΄Κάππος), Αυγουστάκης (78΄Μουσάκου).
ΕΥΚΛΗΣ: Πατσατζής, Μπάλα, Σταματούλλας, Ζερβός, Καραμανώλης, Ουγιανίκ, Πανηγύρης(30΄ Σαχόλλι), Γκιούντιτσε(82΄ Παπαϊωάννου), Αχλαδιώτης (46΄Χατζηκυριαζής), Τζούρας (63΄ Παπακωνσταντίνος)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments