Αρχική Εφηβικό Ισοπαλία στην Κρεμαστή

Ισοπαλία στην Κρεμαστή

0
foivos akousilaos paidiko
Dodekanisos

Μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, Φοίβος και Διγενής μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Οι ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων αγωνίστηκαν πολύ καλά, αλλά στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης δεν ευτύχησαν να πετύχουν κάποιο γκολ, αν και οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν , με γκολ του Πρίφτη στο 60′ (1-0), ενώ είχαν δημιουργήσει νωρίτερα αρκετές ευκαιρίες και είχαν ένα ακόμα δοκάρι. Παρ’ όλα αυτά ο Διγενής, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και πέτυχε να ισοφαρίσει στο 75′, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χετιμάι, που διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Αυγενικού, ο οποίος κατά την διάρκεια του β’ ημιχρόνου τραυματίστηκε και την θέση του πήρε ο α’ βοηθός κ. Τσακμακίδης. Β’ βοηθός ήταν ο κ. Καραγκιόζης.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΦΟΙΒΟΣ: Καράτι, Φεγγάρας, Τραπουζάνης, Κυρτάσογλου, Μακρής, Μπαλάκης, Μπούτσκα, Φλεβάρης, Πάνο, Πολυχρόνης, Πρίφτης. Αγωνίστηκαν και οι Πατηνιώτης και Γκόγκος.
ΔΙΓΕΝΗΣ: Σκαρπέτης, Δραμουντανής, Βαρδόπουλος, Γαλατάς, Κωνσταντινίδης, Οικονομίδης, Αντωνίου Ηρ. Του Α., Αντωνίου Ηρακλής του Σ., Τάλος, Αναστασάκης, Χετιμάι. Έπαιξαν και ο Τσουκάλης και Κοροδήμος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments