Αρχική Εφηβικό Μοιρασιά στο Παραδείσι

Μοιρασιά στο Παραδείσι

0
Dodekanisos

Βαθμούς κι εντυπώσεις μοιράστηκαν Κλεάνθης και Διαγόρας, με το μεταξύ τους παιχνίδι να λήγει 1-1. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και οι προσπάθειες των νεαρών παικτών στον αγωνιστικό χώρο εντυπωσίασαν.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στην εκπνοή του πρώτου μέρους, εκμεταλλευόμενοι την ελαφρά υπεροχή τους. Συγκεκριμενά, στο 44′, μετά από σέντρα του Ζότα, ο Κετσές, με σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι για το 1-0.

Στην επανάληψη, και οι δυο ομάδες συνέχισαν να είναι ορεξάτες και να δημιουργούν ευκαιρίες για να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία. Ο Κετσές, στο 80′, σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Καβουνίδη, ενώ στο 90′, ο ίδιος παίκτης, με κεφαλιά έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο αριστερό δοκάρι. Τελικά, οι «κυανέρυθροι» στο 93′ εκμε-ταλλεύτηκαν την σύγχυση που δημιουργήθηκε στα καρέ του Κλεάνθη και ο Καραμούζης διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Διαγόρας ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Αλέξανδρου Καβουνίδη για διαπληκτισμό με αντίπαλο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Θοδωρής Αυγενικού (Γιαννούλης, Καραγκιόζης).
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Ανδρέου, Μουρίκης, Κοσίνας, Χατζηδιάκος, Μάργαρης, Κόνιαρης, Παπακωνσταντίνου, Δρούλιας, Κεβάνι, Ζότα, Κετσές. Έπαιξαν και οι Σαΐτης, Φούσα, Ζουρούδης, Ραμάι, Πηδιάκης, Παπαδόπουλος και Κουμαριανός
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Καβουνίδης Αντ., Καβουνίδης Αλ., Κόρλος, Κοντός, Κρητικός, Ζέλεβ, Κρίκης, Κουρέττας, Μουδάτσος, Καραμούζης, Κωστάκης. Αγωνίστηκαν και οι Χριστόβ, Παπαπαύλου και Πετράς

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments