Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Άνετα ο Κλεάνθης!

Άνετα ο Κλεάνθης!

0
kleanthis vati
Dodekanisos

Μια εύκολη νίκη με 4 – 0 πέτυχε σήμερα στο γήπεδο Παραδεισίου ο Κλεάνθης με αντίπαλο τον Διαγόρα Βατίου. Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο αν και είχαν την υπεροχή, τα βρήκαν …σκούρα απέναντι στην καλή αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων. Ωστόσο, ο Κλεάνθης στο 43’ κατάφερε να προηγηθεί από τα 11 βήματα με 1 – 0. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «ροσσονέρι» έκαναν πολύ γρήγορα δυο τα τέρματα τους και από εκεί και πέρα πλέον κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες του Γιάννη Καμπούρη από το 75’ και μετά (και ενώ ο ρυθμός του Κλεάνθη είχε πέσει), βγήκαν μπροστά αλλά δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Τσουρούτη. Ο Διαγόρας Βατίου διαμαρτύρεται για το πέναλτι που δόθηκε σε βάρος του, υποστηρίζοντας ότι και οι δυο παίκτες έκαναν την ίδια παράβαση, τραβώντας ο ένας τον άλλον.
Τα γκολ
Στο 43’ ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι θεωρώντας ότι ο Αδάμος έριξε στο χορτάρι τον Καρίκη. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Καλημέρης και έκανε το 1 – 0.
Στο 48’ εξαιρετική σέντρα του Μπαούρη από τα αριστερά, δυνατό σουτ με το αριστερό πόδι του Πελέκη και 2 – 0.
Στο 65’ ωραία ατομική ενέργεια από το νεαρό Ποζατζίδη και αριστερό σουτ για να γίνει έτσι το 3 – 0.
Στο 67’ άψογος συνδυασμός Ποζατζίδη, Πελέκη, Γκινή και ο τελευταίος με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4 – 0.
Να τονίσουμε ότι ο Τύρελης αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο τραυματίας (χωλαίνοντας) καθώς σε μια ανύποπτη στιγμή λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, υποχώρησε ένα κομμάτι της αποστράγγισης, το πόδι του μπήκε μέσα και χρειάστηκε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Συνέχισε όμως να αγωνίζεται γιατί δεν υπήρχε άλλος τερματοφύλακας.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δουλγέρης (Μαυρουδής, Σταυρούλιας)
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Καστανάκης (73’ Τσουρούτης), Γιατσιάτσος, Φωτεινής, Καρίκης, Μπαούρης, Γκινής, Ποζατζίδης, Πελέκης (69’ Γιαννίκος), Καλημέρης, Αλεξανδρίδης, Πλύγκος (76’ Θάνος)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Τύρελης, Καραγιάννης, Ζερβός, Έλληνας, Αδάμος, Κούτσι (63’ Γιοβάνης), Πρέτσι, Παπαστεφάνου (72’ Τριανταφυλλίδης), Κατσαρής, Χατζησάββας (59’ Τομάζος), Παπουρδάνος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments