Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μοιρασιά στην Καρδάμαινα

Μοιρασιά στην Καρδάμαινα

0
doxa kardamainas
Dodekanisos

Τους βαθμούς μοιράστηκαν στο γήπεδο της Καρδάμαινας η τοπική Δόξα και ο Αστέρας Π. καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και με ορισμένα σουτ του Χατζηαντωνίου και του Πανόπουλου προσπάθησαν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Στη συνέχεια ο Αστέρας ανέβασε στροφές και λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου στο 44’ πήρε το προβάδισμα με τον Καρύδη.
Στην επανάληψη είδαμε ένα ισορροπημένο ματς με τη Δόξα να έχει μια ελαφρά υπεροχή και στο 60΄ να κάνει το 1-1 με φάουλ του Πανόπουλου. Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι και οι ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Φραγκιαδάκης (Πατσιαούρας, Καραμούτας)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΟΞΑ Κ.: Γιακούμαρος,Τσίκνης (58΄ Πης), Χατζησεβαστός, Αποστολάτος, Χατζηπαναγιώτης, Κουρζής Α., Κουρζής Γ. (75΄ Ταλλάρος), Λαμάι, Πανόπουλος, Χατζηαντωνίου, Οχτάρας (84΄ Παντελής)
ΑΣΤΕΡΑΣ Π.: Ροδανάκης, Λυκομέντη, Καρύδης, Χαριτάκης, Παγκράτης (88΄ Σιδηρόπουλος), Ισκάς, Φελεσάκης, Κυπριώτης, Πάπα, Πολυχρόνης (69΄ Κυρίτσης), Λολάκης (86΄ Αποστολάτος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments