Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Με κεκτημένη ταχύτητα ο Ποσειδώνας!

Με κεκτημένη ταχύτητα ο Ποσειδώνας!

0
poseidonas endekada
Dodekanisos

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας κατάφερε να πάρει ο Ποσειδώνας καθώς επικράτησε στην Κάρπαθο της Δόξας Ψ. με 1-0, σε αναμέτρηση για το πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας.
Το ξεκίνημα ήταν ισορροπημένο για τις δύο ομάδες με τους γηπεδούχους από τα μισά να ανεβάζουν το ρυθμός του και στο 38΄ να κερδίζουν πέναλτι με τον Καραλή να ανατρέπεται στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σπανός Μ. κάνοντας το 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ψινθενοί πίεσαν χωρίς ωστόσο να φτάνουν στο γκολ που τόσο πολύ ήθελαν. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Γιάννη Καραμηνά παίζοντας αμυντικά και με κόντρα επιθέσεις κράτησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα μέχρι το φινάλε.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Αντωνάς (Βούλγαρη, Διακοφιλιππής)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Γαλάνης, Καζιλιέρης, Κούτολο, Σπυριδάκης, Σπανός Γ., Κουλλάι, Καραλής (88΄ Νασόπουλος), Καουκάκης, Σπανός Μ. (81΄ Χατζηκοντός), Τζιπιζίδης, Βασιλειώτης (66΄ Βέργος)
ΔΟΞΑ Ψ.: Ηλίας, Στελλάς Παναγιωτόπουλος Δαλκίδης Σαββούλης, Χατζηνικόλας, Μπατέστας. Τσούλλος (67΄ Κωστομοίρης), Τσοπάνογλου, Μπαρμπαντώνης, Λυριστής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments