Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Άνετα η Αναγέννηση Έμπωνα

Άνετα η Αναγέννηση Έμπωνα

0
empona
Dodekanisos

Άνετα πέρασε από το Ενωσιακό γήπεδο η Αναγέννηση Έμπωνα που επιβλήθηκε 4-0 του Δωριέα για την 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ ειδικά η εμφάνισή τους στο πρώτο ημίχρονο ήταν εντυπωσιακή.
Μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης ο Κ. Θαρρενός άνοιξε το σκορ και έθεσε τις βάσεις για την άνετη επικράτηση της ομάδας του. Στο 30΄ ο Κωνσταντάκης με ωραία προσπάθεια έκανε το 2-0, ενώ στο 45΄ ο ίδιος παίκτης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στην επανάληψη οι παίκτες της Αναγέννησης έκλεισαν τους διαδρόμους που οδηγούσαν προς την εστία τους και μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με εμφανή σκοπό να προστατέψουν το υπέρ τους αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά κατάφεραν να σημειώσουν άλλο ένα τέρμα με το Ντελλάκη στο 84΄.
Το ματς διαιτήτευσε ο κ. Αντωνάς (Βουτσάς, Καραγιάννης οι βοηθοί).
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Δωριέας: Ηλιού Φ, Κώτσης, Ηλιού Γ (55΄ Ντερομινάι), Παπουτσάκης, Τζοβάλιν, Πρωτόπαπας, Μανδουράρης, Ταφάνι (22΄ Αυγέρης), Κιάρι (32΄ Καλίτσης), Σκεύης, Τσούκαλης.
Αναγέννηση Εμπ: Φλογκάκης, Σφυράκης, Βενέτης Μ, Γουμαράς, Γιορδαμνής (63΄ Ελευθεράκης), Θαρρενός (51΄ Βενέτης Κ), Καλαϊτζής, Βασιλώτος, Ντελλάκης, Κωνσταντάκης, Πεζουβάνης (68΄ Γιασιράνης).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments