Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μοιράστηκαν τους βαθμούς

Μοιράστηκαν τους βαθμούς

0
iraklis_maritson_omada
Dodekanisos

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στο Παραδείσι, Κλεάνθης και Ηρακλής Μαριτσών, οι οποίοι έμειναν στο 0-0, χάνοντας την ευκαιρία να πλησιάσουν τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Οι δύο ομάδες φαίνεται να βολεύτηκαν από τον βαθμό της ισοπαλίας, αν και προσπάθησαν στον αγωνιστικό χώρο να πετύχουν κάποιο τέρμα.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο ξεκίνημα του αγώνα αλλά και προς το τέλος όταν και πίεσαν για το γκολ, με τον Ηρακλή να έχει με τη σειρά του τα δικά του καλά διαστήματα στο παιχνίδι. Οι καλές φάσεις πάντως έλειψαν μπροστά από τις δύο εστίες, με το 0-0 να είναι μοιραία το τελικό αποτέλεσμα ενός μέτριου σε θέαμα αγώνα, που μάλλον δεν ικανοποίησε τους φιλάθλους και των δύο ομάδων που βρέθηκαν στο γήπεδο για να τον παρακολουθήσουν.

Κλεάνθης: Σαββιδάκης, Χατζηθεοδωράκης, Νικολάου, Σάββενας, Καρακώστας, Αμπελάς (85’ Αναστασάκης), Γκάιδας, Πάπα, Σαρικάς, Κουντουράκης (58’ Σπάρταλης)
Ηρακλής Μαριτσών: Κοσμάς, Παπαγεωργίου (60’ Μαυρής), Καστρουνής, Κωστάκης, Λορέντζος (46’ Χειμωνέτος), Τσούφιος (69’ λ.τ. Φελεσάκης), Μπιλιάς, Παπακωνσταντής, Χατζηκωνσταντής, Κρομμύδας, Μακρής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments