Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ανατροπή με συνοπτικές διαδικασίες

Ανατροπή με συνοπτικές διαδικασίες

0
DSCN0304
Dodekanisos
Σπουδαία ανατροπή πέτυχε ο Διαγόρας Β. που μέσα σε τέσσερα λεπτά γύρισε το εις βάρος του 1-0 κόντρα στον Ηρακλή Λ. και πήρε το διπλό χάρη στην επίλογή του προπονητή να “ρίξει” στο παιχνίδι τον Πάππα που “τάραξε” τις ισορροπίες με την είσοδο του.
Αυτό που λένε” όταν έχει καριδά, πίστη ,θέληση και έναν προπονητή που γνωρίζει καλά το ρόλο του διάβαινε” επιβεβαιώθηκε χθες στο γήπεδο της Μαλώνας αφού οι Βατενοί ενώ δέχτηκαν γκολ σε δύσκολη στιγμή( τέλος του πρώτου ημιχρόνου), κατάφεραν στην ανάπαυλα να διορθώσουν κάποια πράγματα και μέσα σε λίγα λεπτά να γυρίσουν το σκορ υπέρ τους. Από την άλλη ο Ηρακλής αφου έχασε την ψυχολογία με την ισοφάριση τον πήρε η “μπάλα” δεχόμενος ήττα με 4-2 μέσα στο “σπίτι” του. 

Φάσεις/γκολ
16′ Μετά από ασίστι του Ατιττή, ο Πάνο με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Καλανδράνη.

22′ Απόκρουσε ο Αναστασάς την κεφαλιά του Ευαγγελίδη Σ. από εκτέλεση κόρνερ του Χαρίτου Β  από δεξιά.

31′ Μετά από σέντρα του Χαρίτου Μ, ο Νικηταράς ενώ βρισκόταν μπροστά από το τέρμα έπιασε “αέρα” με τη μπάλα να περνάει άουτ.

43΄Μετά από σέντρα του Μουστάκα Σ.Δ. ο Χαρίτο Μ. με παράλληλη πάσα  έστρωσε τη μπάλα στον Ευαγγελίδη που δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

46΄Μετά από σέντρα του Πάππα, ο Δράκος με σουτ στη κίνηση ισορρόπησε το παιχνίδι 1-1.

50΄ Ο Πάππας με κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Πάνο στην επίθεση που με διαγώνιο σουτ  δε δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

58΄Ελάχιστα άουτ πέρασε το ψηλοκρεμαστό σουτ του Κώτσου μετά από σέντρα του Ευαγγελίδη Σ.

61΄Ο Δράκος  έβγαλε σέντρα από αριστερά και ο Πάνο ανενόχλητος με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στο πλεκτό κάνοντας το 1-3.

67΄Ο Νικηταράς με περίτεχνο  σουτ μέσα από την περιοχή μετά από κόρνερ του Χαρίτου Β. απ’ αριστερά, δε μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

70΄Με δυσκολία απόκρουσε ο Καλανδράνης σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Πάππα μετά από σέντρα του Μικκιού.

72΄Ο  Χαρίτος Μ. τροφοδότησε τον Ευαγγελίδη στην καρδιά της άμυνας ο οποίος με γυριστό σουτ αστόχησε με τη μπάλα να περνάει  λίγο άουτ.

73΄Μετά από ωραίο συνδυασμό του Νικηταρά με τον Ευαγγελίδη Σ., ο Χαρίτος Β. έγινε κάτοχος της μπάλας και με σουτ φωτοβολίδα διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

76΄ Ο Ορμενάι έστρωσε τη μπάλα στον Πάππα που σούταρε από το ύψος του πέναλτι και έκανε το 2-4.

78’ Ο Δράκος με εξαιρετική προσπάθεια πέρασε όσους βρήκε στο πέρασμα του, βρέθηκε απέναντι από τον Καλανδράνη , έκανε το σουτ αλλά το τελευταίος απόκρουσε αφήνοντας τους όλους άφωνους.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Καλανδράνης, Νικηταράς, Ευαγγελίδης Σ. ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Δράκος και Πάνο με κορυφαίο τον Πάππα.

Παραπονούμενους άφησε τους γηπεδούχους η διαιτησία του Αντωνά που ελέγχεται για δύο φάσεις πέναλτι. Χωρίς προβλήματα οι βοηθοί Παπαγιαννίδης και Κόττορος.

Ηρακλής Λ.: Καλανδράνης, Ευαγγελίδης Γ., Μπεννούρ(65΄Διακοβασιλείου), Χαρικιόπουλος, Παπαϊωάννου, Νικηταράς, Ευαγγελίδης Σ., Μουστάκας Σ.Δ.(52’ Σάββενας), Χαρίτος Μ., Χαρίτος Β.(46΄Κώτσος).

Διαγόρας Β.: Ανατσασάς, Μοσκιού, Γεωργαλής, Φασάκης, Ζουρούδης, Καλούδης(46’ Πάππας), Δράκος, Πάνο(87΄Χειμωνέττος), Ορμενάι(79΄ Γιαννακόπουλος Γ.)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments