Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Επιστροφή στις νίκες

Επιστροφή στις νίκες

0
DSC01131
Dodekanisos
Ανεβάζοντας κατά πολύ την απόδοση του στην μεγαλύτερη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, ο Απόλλων Καλυθιών νίκησε με 1 – 0 τον ΑΣ Χάλκης στο γήπεδο της Παστίδας και επέστρεψε στις επιτυχίες μετά την ήττα που είχε γνωρίσει από τον Ιάλυσο στο «Οικονομίδειο». Οι τυπικά γηπεδούχοι δυσκόλεψαν πάντως τους παίκτες του Δημήτρη Διογιάμα σε όλο το πρώτο ημίχρονο καθώς και στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης όπου προσπάθησαν να γίνουν πιεστικοί αναζητώντας την ισοφάριση. Οι απολλωνιστές ήταν πολύ καλύτεροι από το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου έως και το 80’ περίπου, διάστημα στο οποίο κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και επέβαλλαν τον ρυθμό τους. Αν ήταν μάλιστα λίγο πιο προσεκτικοί θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και ένα πιο άνετο σκορ.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Καντιμοίρης με κεφαλιά στο 60’ μετά από σέντρα του Αλαχούζου.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σταμάτης Αντωνάς και «βοηθοί» του ήταν οι Γιώργος Μαυρουδής και Μανώλης Παπαγιαννίδης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Γαλάνης, Κάργας, Καμπούρης (65’ λ.τ. Τσιμπιζίδης), Σπύρου, Ψαράς, Μπιζάτης, Ντούπης, Νασόπουλος, Παπαλαζάρου (69’ Γουλόπουλος), Σιδεράτος, Καβουκλής
ΑΠΟΛΛΩΝ: Καραγιάννης, Κίτσος. Αλαχούζος, Φυλακούρης, Χατζηγεωργίου, Δημητράς (65’ Μουτσοντέμι), Δεληγιάννης (52’ Α. Ορφανός), Συμεωνίδης, Αρχοντούλης, Καντιμοίρης, Μαυρομούστακος (91’ Κεπέρης)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments