Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ανακοίνωση – απάντηση της Ρόδου στον ΑΟ Πυλίου

Ανακοίνωση – απάντηση της Ρόδου στον ΑΟ Πυλίου

0
Dodekanisos

Δυο ανακοινώσεις – απάντηση έδωσε ο ΑΣ Ρόδος στην ανακοίνωση που είχε δώσει νωρίτερα ο ΑΟ Πυλίου για το μεταξύ τους παιχνίδι, το οποίο έληξε 2-3. Ένα παιχνίδι που είχε πολύ ένταση, κόκκινες και αρκετούς τραυματισμούς.

«Η διάσειση, οι αποβολές και το τρίποντο.

Αυτά κρατάμε από το σημερινό παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Πυλίου Κω.

Ο Γιώργος Γωνιωτάκης στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης τραυματίστηκε στο κεφάλι και αποχώρησε από το γήπεδο με ταξί (!) διότι… δεν υπήρχε ασθενοφόρο. Να ενημερώσουμε πως «φθηνά την γλύτωσε» με διάσειση όμως τώρα είναι καλά στην υγεία του.

Επίσης να αναφέρουμε ότι μετά τον αγώνα βρέθηκαν επίσης στο Νοσοκομείο για ακτίνες ο Μπαρμπαρούση και ο Μίσκου, όπου θα επαναληφθούν σε γιατρό της ομάδας στην Ρόδο.

Ο διαιτητής κ. Χρόνης απέβαλε τον προπονητή μας γιατί μπήκε στο γήπεδο εν ώρα διακοπής, να δει τον ποδοσφαιριστή μας Αντριάνο Τρόκα όπου ήταν πεσμένος στο έδαφος, μετά από αγκωνιά στο πρόσωπο από αντίπαλο παίχτη.

Μετά από άλλες 2 ανεξήγητες αποβολές παικτών μας (Καρρίκι και Τρόκα), ήρθε και η λήξη.

Τελικό σκορ της αναμέτρησης 2-3.

Τα γκολ έβαλαν οι: 30’ Τσούτσης, 43’ Κέρι, 68’ Μπαρμπαρούσης (πεν.).

Ευχόμαστε στο Πυλί καλή συνέχεια και ευχαριστούμε τον πρόεδρο κ. Κεφαλιανό για την φιλοξενία.»

«Τα δίκαια μπορούν να μοστράρουν όπως θέλουν κι αυτοί που τάχα αδικήθηκαν δεν λένε για το 1-0 που Προερχόταν από φάουλ σφυριγμένο «ανάποδό», ούτε για τα πέναλτι που δεν μας δόθηκαν, ούτε για τις δυο κόκκινες σε παίκτες και μια στον προπονητή μας!

Αυτη τη φορά ευχόμαστε καλή συνέχεια στο Πυλί και καλή Αντάμωση στα ίδια επίπεδα φιλοξενιας: Με τον Γωνιωτάκη στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ με διάσειση, με τον Μισκου τραυματία στο γόνατο, με τον Μπαρμπαρούση με κάταγμα στο χέρι!

Μπράβο παιδιά: Καλά τα καταφέρατε… κι άξιος ο μισθός σας…

Η Δωδεκάνησος μας …ενώνει!»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments