Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ανακοίνωση του ΑΟ Πυλίου

Ανακοίνωση του ΑΟ Πυλίου

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση έβγαλε ο ΑΟ Πυλίου διαμαρτυρόμενος για την διαιτησία που είχε στα δύο τελευταία παιχνίδια όπου αγωνίστηκε με την Εράνη Φιλιατρών και την Ρόδο στην έδρα του. Παράλληλα ευχαρίστησε τον κόσμο που ήταν δίπλα στην ομάδα.

«Η ομάδα μας δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ρόδο και ηττήθηκε με το έτσι θέλω με 2-3 για την 6η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την δυναμική του παρουσία και ένα μεγάλο μπράβο σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ για την μεγάλη προσπάθεια.

Δυστυχώς γίναμε για ακόμη μια φορά στο ίδιο έργο θεατές απέναντι στην Ρόδο αφού στο 93′ ακυρώθηκε καθαρό γκολ του Βουκομάνοβιτς με το οποίο η ομάδα μας θα έκανε το 3-3.

Πήραμε το πρώτο μήνυμα την Τετάρτη στο ματς με την Εράνη Φιλιατρών για την κόκκινη κάρτα στον Πολύζο και σήμερα ολοκληρώθηκε το έργο με την ομάδα της Ρόδου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να περνά επειδή πρέπει να περάσει από το γήπεδο μας με νίκη σε ένα παιχνίδι που για πρώτη φορά στα χρονικά διαιτητής και παρατηρητής διαιτησίας ήταν από τον ίδιο σύνδεσμο, απ’ την Δυτική Αττική στην Κω !!

Συνεχίζουμε απ’ το ερχόμενο κιόλας ματς απέναντι στον ΠΑΟ Βάρδας, διεκδικώντας όπως κάνουμε τόσα χρόνια στο γήπεδο αυτά που μας αξίζουν. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Ρόδου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments