Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Αμορανίτη / Τερζίου: 4ες στην Ελλάδα

Αμορανίτη / Τερζίου: 4ες στην Ελλάδα

0
Dodekanisos

Μπορεί οι μέτριες εμφανίσεις τους την 3η ημέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ Νεανίδων (Κ19) να στέρησαν από τη Νικολέτα Αμορανίτη και τη Φαμπιόλα Τερζίου μια θέση στο βάθρο αλλά η 4η πανελλήνια θέση είναι μια μεγάλη επιτυχία για τις ίδιες τις αθλήτριες αλλά και το δωδεκανησιακό μπιτς βόλεϊ.

Στη σημαντική αυτή διοργάνωση, που ολοκληρώθηκε με επιτυχία στη Χίο, οι νεαρές ταλαντούχες ροδίτισσες αγωνίστηκαν το πρωί της Κυριακής στον ημιτελικό κόντρα στις Μαραθοκαμπίτου Ν / Μαραθοκαμπίτου (Σάμος) και ηττήθηκαν με 0-2 σετ (16-21,13-21).

Στον μικρό τελικό συνάντησαν τις βορειοελλαδίτισσες Αργυρίου / Δομνιανίδου και αν και βρέθηκαν πολύ κοντά στην κατάκτηση του 1ου σετ (18-16) έχασαν με 0-2 (19-21, 11-21).

Η Νικολέτα Αμορανίτη και η Φαμπιόλα Τερζίου ταξίδεψαν στη Χίο με την υποστήριξη των: Ελληνική Διατροφή Coop, Το περίπτερο της Παρέας στην Πλατεία Κοδριγκτώνος, Εμμανουήλ Μακρυνάκης, Όμορφος κόσμος του Βούλη, Super Market Κρίκος, Α.Σ.Τ.Ε.Λ Φούρνος Ποντικάκη, Super Market Κυψέλη, Sami Net Internet cafe και hotel Savoy.

Κατά γενική ομολογία οι ροδίτικες ομάδες άξιζαν κάτι παραπάνω στο τουρνουά αυτό αλλά μειονεκτούν έναντι των αντιπάλων τους στην προετοιμασία, σε ότι αφορά την έλλειψη ανταγωνισμού και πολλών και δύσκολων αγώνων στη Ρόδο.

Το χρυσό μετάλλιο στις Νεανίδες κατέκτησαν η Έλενα Μπάκα και η Διονυσία Ματίου που νίκησαν στον τελικό τις   Μαραθοκαμπίτου Ν / Μαραθοκαμπίτου Σ με 2-0 σετ (21-19,21-14)

Στα αγόρια οι Αντιόλ Κόλα / Δημήτρης Βολιτάκης είναι οι νέοι πρωταθλητές Ελλάδας στην κατηγορία Κ19 αφού νίκησαν στον τελικό με 2-0 (21-10, 21-16) τους Αλέξανδρο Κουρτίδη /Γιάννη Παππά. Την 3η θέση κατέκτησαν οι Καρακόλιας, Τασιούρας που επικράτησαν στον μικρό τελικό των Χότζα, Παπαδάκη με 2-0 (21-18, 21-19) ενώ την 7η θέση κατατάχτηκαν οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου Αλμπάν Τερζίου / Σεβαστός Φιλίππου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments