Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Άλλη μια νίκη στο βόλεϊ (pics)

Άλλη μια νίκη στο βόλεϊ (pics)

0
1
Dodekanisos

Ακόμα μια νίκη (τη δεύτερη σε ισάριθμα παιχνίδια), πέτυχε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Διαγόρα η οποία επικράτησε με 3 – 1 σετ του Ζέφυρου στο πλαίσιο της συνέχειας του τοπικού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχες ξεκίνησαν αγχωμένα και έχασαν το πρώτο σετ, όμως η συνέχεια ήταν διαφορετική καθώς μπόρεσαν να βρουν ρυθμό και να φθάσουν τελικά στην επικράτηση. Να σημειωθεί ότι στο 4ο σετ και ενώ το σκορ ήταν 24-11 για τον Διαγόρα έπεσε η τάση στο φωτισμό του γηπέδου λόγω της καταρρακτώδους βροχής και οι ομάδες αναγκάστηκαν να περιμένουν 15 λεπτά για να ξαναρχίσει το παιχνίδι. Παρούσα στην τέντα όπως πάντα  ήταν και η «Θύρα 6» καθώς  και αρκετοί φίλαθλοι του βόλεϊ.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
2η Αγωνιστική
ΔΙΑΓΟΡΑΣ – ΖΕΦΥΡΟΣ
3-1 σε 106′
( 22-25 σε 25′ , 25-17 σε 17 , 25-21 σε 29′ ,25-12 σε 35 ‘ )
ΔΙΑΓΟΡΑΣ : (Καρπαθακης Κων/νος ) Βαλσαμίδου Χριστίνα, Gabruseva Gunta, Γιαννέλη Ματίνα, Αρβανίτη Νάντια, Ζακίλα Φανή ,Μπόνη Αγάθη , Λαγάκη Λίνα, Μπουγιούρη Στυλιανή, Ευαγγελίδου Βούλα, Μαλούκου Ρούλα, Τριάντου Νεκταρία
ΖΕΦΥΡΟΣ : Πρίφτη Αικατ. ,Μαλακωνάκη Βιρ., Αλαφάκη Δήμ., Κουσκούση Μαρ., Μυτσκίδου Ευαγ., Σαρασουάτι Παρ., Ανθουλή Χριστίνα.
ΔΙΑΤΗΤΕΣ : Κυπριώτης Θεοδόσης ,Γκέκας Στ. , ΧηΣταυρίδης Νίκος.

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2012_2013/alla_spor/volei/diagoras_zefiros/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments